Šią žinią portalas „People“ patvirtino kaip išskirtinę naujieną.

Drauge pora primą kartą viešai pasirodė pirmadienį (gegužės 7 d.) vakare vykusiame „Met Gala“ pokylyje. E. Muskas renginyje vilkėjo baltą švarką ir marškinius stačia apykakle bei mūvėjo juodas kelnes, o dainininkė pasistengė susikurti gotų subkultūros atstovės įvaizdį. Ji vilkėjo juodą suknelę su sidabrinės spalvos korsetu, prie kurios buvo prisiderinusi atitinkamą kaklo papuošalą ir permatomas ilgas pirštines.

„Jie jau kurį laiką bičiuliaujasi, tačiau stengėsi, kad apie užsimezgusius santykius niekas nesužinotų“, – tvirtino informaciją perdavęs šaltinis, kalbėdamas apie 30-ies metų Grimes ir 46-erių E. Muską.

Met Gala 2018

Įtarimų, kad tarp dainininkės ir verslo pasaulio atstovo įsižiebė abipusė simpatija, kilo dar praeitą mėnesį, kai bendraudami socialiniame tinkle „Twitter“ jie nesugebėjo nuslėpti flirto, taip pat kai vienam iš gerbėjų pasiūlius „pakviesti ją kur nors išeiti“ E. Muskas atsakė akį merkiančiu jaustuku.

Spėlionių galėjo kilti ir tada, kai komentuodamas dabartinės savo draugužės muzikinį vaizdo klipą dainai „Venus Fly“ E. Muskas konstatavo, kad tai geriausias muzikos ir vizualaus meno kūrinis, kurį jam pastaruoju metu teko matyti.

Galima tik priminti, kad E. Muskas jau tris kartus buvo vedęs ir turi šešis vaikus. Dar šiemet trumpam buvo atsinaujinę jo santykiai su A. Heard po pernai rugpjūtį įvykusio išsiskyrimo.

„E. Muskas nutarė, kad laikas viską baigti, o A. Heard tam neprieštaravo. Jie ir dabar jaučia vienas kitam stiprius jausmus – tiesiog susitiko netinkamu laiku“, – portalui „People“ yra sakęs vienas su buvusia pora gerai pažįstamas asmuo.

Šiemetiniame „Met Gala“ pokylyje dalyvavo ir A. Heard . Ji buvo pasipuošusi raudona suknia ilgomis rankovėmis, o ant galvos užsidėjusi saulės karūną primenantį aukso spalvos aksesuarą.

Amber Heard

Įtarimų, kad tarp aktorės ir milijardieriaus gali būti užsimezgęs ryšys, pirmą kartą kilo, kai 2016 metais kiekvienas iš jų paviešino informaciją apie skyrybas: sausį baigėsi A. Heard ir aktoriaus Johnny Deppo skyrybų procesas, o galutinis E. Musko ir seriale „Vakarų pasaulis“ („Westworld“) nusifilmavusios Talulah Riley skyrybų etapas įvyko dar 2015-aisiais.

„Negalėčiau būti laimingas be artimo žmogaus. Jei reikėtų eiti miegoti vienam, mirčiau, – pernai sakė E. Muskas kalbėdamas su leidiniu „Rolling Stone“. – Tikrai nesu iš tų, kurie nežino, kaip jautiesi, kai esi dideliame tuščiame name, kai girdi savo žingsnių aidą, kai nieko šalia nėra, kai prie tavęs guli tuščia pagalvė. Neįsivaizduoju, kaip galima jaustis laimingam tokioje situacijoje.“

Daugiau Met Gala 2018 svečių - nuotraukų albume:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)