Kaip rašoma thelist.com, Kembridžo kunigaikštienė pradėjo savo fotografijos projektą „Hold Still“ („Nejudėkite“), o neseniai interneto platformoje „Zoom“ surengė aptarimą su projekte dalyvavusiais žmonėmis, kurie siuntė jai karantino metu darytas nuotraukas, taip pat kadrus iš šalies gyventojų reakcijos į pandemiją.

Kensingtono rūmų instagramo paskyroje pasidalintame videoreportaže ji pakomentavo projekto komisijos darbą, padėkojo jos nariams už pagalbą. Daugelis grožėjosi žalia gėlėta K. Middleton suknele, tik niekaip neatsiminė, kur ši matyta.

O suknelė – iš prekės ženklo „Zara“ kolekcijos, kainavo tik vos daugiau nei 10 eurų. Suknelių su trikampe iškirpte ir nėrinių papuošimais nebėra pirkti, tiesa, galima rasti panašių modelių.

K. Middleton geba derinti garsių dizainerių ir visiems prieinamų prekės ženklų drabužius ir aksesuarus – tai žavus jos stiliaus ypatumas.

Pasak „People“, K. Middleton bendradarbiavo su Nacionaline portretų galerija, organizuodama „Hold Still“ projektą. Jo dalyvių prašė siųsti savo nuotraukas trimis temomis: padėjėjai ir didvyriai, nauja normalu ir gerumo apraiškos. Kaip rašoma instagrame, iš 31 598 nuotraukų komisija atrinko 100 nuotraukų, kurios bus eksponuojamos skaitmeninėje parodoje.

K. Middleton filmuotame reportaže teigė: „Nekantriai laukiu [parodos atidarymo].“ Ir pridūrė, kad bus sunku atrinkti nuotraukas į parodą. O visiems įdomu ne tik tai, kokius darbus ji su padėjėjais atrinks, bet ir kokiais drabužių ansambliais, deriniais nustebins.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)