Parduotuvė „Southern California Comics“ beda pirštu į serialuose „Ligoninės priimamasis“ ir „Pažabok savo entuziazmą“ vaidinusį aktorių ir kaltina iš parduotuvės pavogus daugiau nei 600 dolerių kainuojančių komiksų.

Feisbuko įraše skelbiamas vaizdo įrašas, kuriame matoma, kaip minimas asmuo parduotuvėje slepia komiksus po marškinėliais.

Parduotuvės „Southern California Comics“ savininkas Jamie Newboldas „The Post Sunday“ sakė, kad po to, kai socialinėje žiniasklaidoje pasidalino įtariamo vagies nuotrauka, norėdamas perspėti kitas komiksų parduotuves būti atsargias, atsirado tokių, kurie atpažino būtent aktorių Ray Bufferį. Netruko paaiškėti, kad taip vyras bandė apšvarinti ne vienintelę parduotuvę.

J.Newboldas pasakoja, kad nusikaltimas jo parduotuvėje įvykdytas praeitą antradienį, o į policiją jis kreipėsi ketvirtadienį; tikisi, kad tiesa netruks paaiškėti ir sako, kad pasigedo mažiausiai septynių vertingų komiksų.

„Štai čia yra Ray Bufferis. Mūsų kameros įamžino jį vagiantį komiksus, juos slėpė po marškinėliais. Nusikaltimas buvo demaskuotas, stebėjimo kameros parodė, kas nutiko. Pasidalinsime įrašu su policija“, – savo feisbuko paskyroje pasidalijo parduotuvė „Southern California Comics“.

Kitas incidentas su tuo pačiu asmeniu įvyko „Metropolis Comics“ parduotuvėje Los Andžele rugsėjį. Stebėjimo kamerų įraše matoma, kaip viena iš parduotuvės savininkų Alania Rice užkalbina po marškinėliais komiksus slepiantį vyrą. Moteris jam nurodo išeiti, o kai nusisuka, vyras iš po marškinėlių ištraukia komiksus ir padeda atgal ant stalo, tada pasišalina.

A.Rice žurnalistams teigia esanti tikra, kad filmuotoje medžiagoje rodomas vyras yra tas pats asmuo.

TMZ, kuris pirmasis paskelbė apie įtarimus, rašo, kad San Diego policijos departamentas patvirtino, kad į pareigūnus kreiptasi dėl vagystės „Southern California Comics“ parduotuvėje.

Kol kas kaltinimai R. Bufferiui nepateikti.

„Mes jam pasiūlėme arba sugrąžinti mūsų turtą (mes žinome, kad jis pasisavino komiksų, nes tai įamžinta įraše), arba kreipsimės į pareigūnus. Jis mums parašė elektroninį laišką ir pareiškė, kad jį persekiojame“, – feisbuko įraše teigia „Southern California Comics“.

Nors su R. Bufferiu susisiekti bandė daug žurnalistų, to padaryti nepavyko niekam.

Aktorius sukūrė kelis nereikšmingus vaidmenis ir serialuose „CSI Majamis“, Gilmoro merginos“ ir kiti. „Entertainment Weekly“ neseniai rašė, kad jis suvaidino rusų smogiką filme „Kulkų ekspresas“, kur pagrindinį vaidmenį atliko Bradas Pittas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)