„Tiesiog sustingau“, – žurnalui „Esquire“ papasakojo aktorius.

Shia, kuris iki šiol miega po pagalve pasidėjęs šautuvą, nusikaltimą regėjo savo bute. Deja, pareigūnai nusikaltėlio, išžaginusio jo mamą, taip ir nerado.

„Kai praeitais metais atsidūriau reabilitacijos klinikoje, jie man pasakė, kad aš sergu Potrauminio streso sutrikimu“, – sako aktorius, kurio tėvas buvo smurtautojas.

„Kai mane pirmą kartą sulaikė, tam buvo priežastis, viskas kilo iš to paties mėšlo. Tiesiog automobilių stovėjimo aikštelėje kažkoks vaikinas savo mašina atsitrenkė į mano mamos automobilį. Galvoje pradėjo suktis mintis „Privalai atkeršyti už motiną“. Taigi leidausi paskui tą vyruką su peiliu, laimei, jo nepanaudojau“, – per interviu kalba aktorius.

Naujų bėdų aktorius ir režisierius prisidarė liepos 7 dieną, kai necenzūriniais žodžiais išvadino jį dėl įvairių pažeidimų sulaikiusius Čatamo apygardos policijos pareigūnus. Dabar aktorius sako, kad tai, kas jam nutiko, buvo tiesiog siaubinga.

„Kažkoks susireikšminimas, desperacija ir noras prisivirti košės. Mane užvaldė kažkokios egoistiškos iliuzijos. Kažkodėl prieš save norėjau pasirodyti nekaltas. Susimoviau“, – atvirauja Sh. LeBeoufas ir meldžia pasigailėjimo bei supratimo.

„Man nesiseka. Niekas nesiūlo filmuotis. Esu priverstas atidžiau pažvelgti į padarytas klaidas ir pagaliau atsitokėti. Privalau atsakyti už visą tą mėšlą, kurį padariau, ir apsivalyti. Tik tada galėsiu judėti toliau ir dirbti, stengiuosi išlikti kūrybingas ir pasimokyti iš savo klaidų. Tiesa ta, kad iš desperacijos tikrai pamečiau tikrąjį kelią“, – pasakoja aktorius.

„Mano pabėgimo kelias – alkoholis. Esu puikus seno sukirpimo gėrikas – viskis ir alus. Ir toks buvau nuo pat tos akimirkos, kai pirmą kartą gyvenime paragavau alkoholio“, – prisipažįsta Sh. LeBeoufas.

Sulaikymas Savanoje įvyko, kai aktorius filmavo „The Peanut Butter Falcon“. Incidentas labai papiktino jo kolegą turintį Dauno sindromą Zacką Gottasageną.

„Tu ir taip garsus. Tai mano galimybė ir tu ją iš manęs atimi. Labai supykau. Nuliūdau. Daugiau nenoriu dirbti su Shia“, – pareiškė iš Floridos kilęs aktorius.

Pats Sh. LaBeoufas incidentą su pareigūnais įvardija kaip tiesos akimirką, pakeitusią jo gyvenimo kryptį.

„Netikiu Dievu. Ar aš jį matau? Ar aš jį girdžiu? Per Zacką – taip. Jis mane priėmė su dieviška meile, ta meilė tą akimirką buvo vienintelė tiesa. Esu be galo dėkingas jam už tai. Tai tikra, ne koks filmas. Tas kalės vaikas tiesiog nuostabus. Zackas man padėjo rasti šviesą tunelio gale“, – pasakojo Sh. LaBeoufas.

Neseniai skandalingasis aktorius suvaidino aršaus temperamento teniso talentą Johną McEnroe juostoje „Borg McEnroe“.

„McEnroe meistru pavertė būtent jo jaustas pyktis. Aš klounas. Mano vieši išsišokimai yra apgailėtinos nesėkmės. Jos nėra strategiškai apgalvotos. Aš suknistas kalės vaikas, norintis savo kvailumą parodyti visam pasauliui“, – sako aktorius.

Yra ir dar viena keista istorija apie aktorių ir kitą ūmaus būdo garsų vyrą Kanye Westą. Ir apie atiduotus drabužius.

„Nusivedžiau mamą į jo koncertą. Ji tiesiog pametusi galvą dėl Kanye Westo. Kai nusivedžiau ją į užkulisius, jis jai buvo labai malonus. Man tą akimirką tai pasirodė labai natūralus dalykas. Tai aš jam ir sakau – jei nori, gali pasiimti. Viską, ką nori. Jis tai ir padarė“, – atskleidė aktorius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)