Agentūros pranešime neminimi vardai, tačiau nurodoma, kad „ceremonijoje dalyvavo politikai, valdininkai, sportininkai ir kultūros veikėjai“. Vestuvių šventė įvyko „Rodina Grand Hotel & SPA“ - pačiame brangiausiame viešbutyje prie Juodosios jūros.

„Gazeta.ru“ nurodo, kad vestuvių dieną viešbutis buvo rezervuotas tik svečiams. Ekonominės klasės kambario kaina už parą yra 36 tūkst. rublių (550 eurų), o superliukso – 200 tūkst. rublių (3600 eurų). Kai kuriais duomenimis, vestuvių išlaidas padengė viešbučio savininkas milijardierius Olegas Deripaska.

Фото дня: pic.twitter.com/AgCVKpLjiI— Телеканал ДОЖДЬ (@tvrain) August 1, 2015

Vėliau „Instagram“ paskyroje viena iš nuotakos draugių Alina Smechova patalpino T. Navkos nuotrauką, kurioje ji su vestuvine suknele.

Невеста с подружками 👨‍❤️‍💋‍👨🌹👯🌟🎉✨🎊👍🏻

A photo posted by Alika Smekhova (@alika_smekhova) on

T. Navkai tai buvo antroji santuoka, o D. Peskovas – trečioji. Praėjusių metų balandį jiems gimė dukra. 40-metė T. Navka iš pirmosios santuokos turi dukrą, o 47-erių D. Peskovas tris vaikus – du sūnus ir dukrą.

Gandai apie romaną tarp sportininkės ir atstovo spaudai buvo patvirtinti praėjusiais metais: 2013 m. D. Peskovo deklaracijoje buvo nurodyta, kad jis turi sutuoktinę, du sūnus ir dukrą, o 2014 m. - nurodyta, kad sutuoktinės neturi, tačiau yra du sūnūs ir dvi dukros.

Дмитрий Песков и Татьяна Навка! Видео специально для вас! Песков - мужик! По всем пунктам! pic.twitter.com/ru1qJmSOue
— Меркури (@imerkouri) August 1, 2015

Prieš metus D. Peskovui ir T. Navkai gimė duktė Nadežda.

Iš pirmosios santuokos 40 metų T. Navka taip pat turi dukterį.

47 metų D. Peskovas iš ankstesnės santuokos turi tris vaikus – du sūnus ir dukterį.

Rusijos prezidento spaudos sekretorius nemėgsta kalbėti apie savo asmeninį gyvenimą ir nekomentuoja jo permainų. „Tai niekam neturėtų rūpėti“, – sykį jis paaiškino žurnalistams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (226)