„Žiūrėkite, ką radau! Šia suknele vilkėjau per savo pirmąjį pasimatymą su Davidu!! X tokia žavi!! X vb“, - rašė V. Beckham, pademonstruodama rūdžių spalvos zomšinės medžiagos suknelę su tokios pačios medžiagos diržu. Suknelės stilius primena 10-ąjį dešimtmetį: pora pradėjo susitikinėti 1997 metais, kai „Spice Girls“ buvo karjeros viršūnėje.

Kalbant apie „Spice Girls“, svetainė fashionista.com nurodo, kad V. Beckham būtent ta pačia suknele vilkėjo ir nuotraukose, skirtose 1997 metų hitui „Spice World“. Sunku patikėti, kad ji galėjo kažką apsivilkti antrą kartą, bet atrodo, kad tai buvo sėkmę nešantis drabužis!

Dizainerė garsėja smagiomis nuotraukomis svetainėje „Twitter“. Anksčiau ji yra paskelbusi savo darbo stalą su bėgimo takeliu bei užšaldytą „Spice Girls“ picą. Tačiau manome, kad ši suknelė nurungė visa kita.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)