Socialiniame tinkle jauna moteris atsakinėjo internautams į klausimus ir prabilo apie įtemptus santykius su 82-ejų seneliu Bobu, teigdama, kad žinomas gamtosaugininkas, kuris 1970 metais įkūrė šeimos verslą – Australijos zoologijos sodą, „niekada jai nebuvo pasakęs nė vieno gero žodžio“.

Susiriejimas Irvinų šeimoje kilo sekmadienį, kai Bindi socialiniame tinkle pasidalino jautriu įrašu apie tėčius savo gyvenime. Jame jauna moteris skelbė, kad yra dėkinga dėl trijų puikių tėčių – savo pačios tėčio S. Irwino, savo vyro Chandlerio (pora turi dukrą) ir uošvio Chriso. Ne vienas internautas pastebėjo, kad įraše nebuvo paminėtas Bindi senelis ir S. Irwino tėtis – Bobas. Gerbėjams pasiteiravus, kodėl šis nebuvo įtrauktas į mylimų tėvų sąrašą, Bindi neslėpė to, ką jaučia. Ji atsakė, kad senelis ją ignoravo nuo pat vaikystės.

„Mano senelis Bobas neparodė jokio susidomėjimo praleisti laiko kartu su visa mūsų šeima“, – brūkštelėjo S. Irwino duktė.

Jauna moteris pridūrė, kad Bobas grąžino visas siųstas dovanas, po to kai jas atidarė, ignoravo ją ir siųstuose laiškuose, jam adresuotose žinutėse.

„Jis niekada man nėra pasakęs nė vieno gero žodžio. Man plyšta širdis“, – tikino Bindi.

Įraše ji pridūrė, kad be siunčiamų atvirukų ar kitų dovanų, jos šeima senelį finansiškai išlaiko nuo 1992-ųjų, kai šis išėjo į pensiją.

Nors jaunos moters senelis kol kas neturėjo progos pasisakyti apie užvirusią situaciją, kiek anksčiau jis žiniasklaidai teigė, kad anūkė jo nepakvietė į vestuves.

Po Bindi įrašo internete Bobo šeimos nariai ir bičiuliai komentarų skiltyje paliko po savo istorijos dalį.

Bethany Wheeler, dar viena Bobo anūkė, „Facebook“ paskelbė: „Atėjo laikas kalbėti“.

„Šiandien perskaičiau keletą siaubingų Bindi komentarų! Nesivaržykite pasidalinti šiuo pranešimu (aš jį paviešinsiu), nes visi tylėjome... per ilgai“, – rašė ji.

M. Wheeler, kurios pamotė Mandy yra Bobo duktė, gynė senelio garbę, pavadindama jį „vienu iš gražiausių žmonių šioje planetoje“, kuris niekada „niekieno nenuvylė“.

„Tai žmogus, kuris sėdi tyliai ir kovoja vienas su savo demonais, kas yra labai liūdna. Jis neatkeršija, meldžiasi tik už savo anūkų saugumą ir gerą gyvenimą“, – tęsė ji.

Ponia Wheeler toliau dėkojo Bobui už tai, kad jis visą gyvenimą rodė „absoliučią meilę, pagarbą, palaikymą ir padrąsinimą“.

„Mano seserys ir broliai mielai palaikys mane, kai pasakysiu, kad Bobas Irwinas yra pasyvus ir gražus žmogus“, – pridūrė ji.

Amanda French, šeimos draugė, kartu parašiusi Bobo autobiografiją 2016 m., „Paskutinis krokodilų medžiotojas“, taip pat apkaltino Bindi netinkamai nupiešus senelio portretą.

„Šiandien skaitydama liūdnus komentarus internete, mane ir žmones, kurie yra arčiausiai jo, pykina“, – feisbuke parašė M. French.

Ji apibūdino Bobą kaip „malonų, švelnų, dosnų ir tikrą intravertą“.

Pirmadienį, kalbėdama su „The Daily Telegraph“, M. French Bindi įrašą pavadino „širdį draskančiu“ ir tvirtino, kad Bobas vis dar myli savo šeimą, įskaitant ir savo anūkę.

„Jis nematė tavęs nuo 10 metų. Jis padarė viską, ką moka, ir palaidojo galvą smėlyje, nes taip jis susitvarko“, – sakė ji, turėdama omenyje, kad Bobas atitrūko iš viešojo gyvenimo po sūnaus Steve'o mirties prieš beveik 15 metų.

Steve'as Irwinas mirė 2006 m., būdamas 44 metų, po dygliauodegės rajos dūrio.

Tuo tarpu kita Bobo anūkė Toni Johnstone taip pat teigė, kad Steve'as būtų „įsiutęs“ dėl dukters kaltinimų, jei jis šiandien būtų gyvas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)