Dvynukai, mergaitė Eva ir berniukas Mateo, gimė ketvirtadienį, praneša portugalų televizija SIC.

„Mateo ir Eva – tokie Cristiano Ronaldo dvynių vardai, – skelbia televizija. – Mergaitę ir berniuką pagimdė surogatinė motina. Tai paslaptis, kurią Cristiano iki šiol slėpė nuo viso pasaulio.“

Televizija nepatikslino, kur šiuo metu yra dvyniai ir juos pagimdžiusi motina.

Apie šį nėštumą dar kovą buvo skelbęs Didžiosios Britanijos leidinys. Buvo teigiama, kad surogatinė motina laukiasi dvynių berniukų.

Primename, kad dar visai neseniai C. Ronaldo mergina taip pat buvo sukėlusi įtarimų dėl būsimo šeimos pagausėjimo. Suapvalėjęs merginos pilvukas užsienio žiniasklaidai sukėlė daug spėlionių. Netrukus ši žinia buvo paneigta.

Pirmojo vaiko, Cristiano Ronaldo jaunesniojo, futbolininkas susilaukė 2010 metais. JAV gimęs berniukas buvo skubiai atskraidintas į Madridą, kuriame auga kartu su tėčiu ir močiute. Iki šiol nėra žinoma, kas yra jo mama. Tikėtina, kad ir pirmąjį sūnelį futbolininkui padovanojo surogatinė motina.

Cristiano Ronaldo gyvenimas iš arčiau:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)