Sausio pradžioje viename renginyje pasirodžiusi A. Clooney pakurstė kalbas, kad laukiasi – gėlėtą suknelę vilkėjusios moters pilvukas buvo gerokai padidėjęs. O juk Amal – itin smulkaus sudėjimo, liekna, kadaise net buvo praminta vaikščiojančiu skeletu. Tad tokie pokyčiai nepraslydo gerbėjams pro akis.

„Amal laukiasi dvynių: berniuko ir mergaitės. Kai jiedu sužinojo, kad laukiasi dvynukų – nustebo ir šiek tiek išsigando, nes manė, kad vieno vaiko ir taip per akis. Tačiau žinia apie gimsiančius berniuką ir mergaitę juos nudžiugino“, – leidiniui sakė porai artimas šaltinis.

Oficialiai nei G. Clooney, nei jo žmona kalbų apie nėštumą nepatvirtino.

Dar 2006-aisiais G. Clooney leidiniui „People“ sakė: „Santuoka? Kas žino. Jau buvau vedęs ir tai nėra tas dalykas, kurio šiuo metu norėčiau“.

„Iš žmogaus, kuris kažkada sakė, kad nenori būti tėvu – į vyrą, kuris tiesiog pamišęs dėl Amal nėštumo ir minčių, kad du vaikai jį vadins tėvu“, – tokius neįtikėtinus G. Clooney požiūrio pokyčius nurodė šaltinis.

G. ir A. Clooney gyvenimo akimirkos:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)