Gerbėjai per festivalį „Made In America“ laukė poros pasirodymo scenoje, kai per Beyonce hitą „Drunk In Love“ atėjo metas Jay Z repo žodžiams, tačiau sutuoktiniai net nesistengė suvaidinti santuokinės palaimos. Teigiama, kad metų metais sklandant spėlionėms apie trejų metų dukrelės Blue Ivy tėvo neištikimybę, Beyonce pagaliau atsibodo nuolat apsimetinėti. „Santuoka mirė, - pareiškė „In Touch“ vienas šaltinis. – Bey įgriso vaidinti laimę ir jai jau gana“.

Tiek gana, kad per pastaruosius pusantrų metų ji nedavė nė vieno interviu – nuo to karto, kai jos sesuo Solange per liūdnai pagarsėjusį incidentą lifte užpuolė Jay Z. Tuo tarpu Beyonce viską stojiškai stebėjo. „Atrodo, tarsi ji būtų užsirakinusi po užraktais ir nenori išgirsti klausimų apie savo santuoką ar kodėl ji su Jay Z po Blue Ivy nesusilaukia daugiau vaikų, - sakė šaltinis iš vidaus aplinkos. – Tačiau privačiai savo draugams ir šeimai ji jau pranešė, kad gyvens toliau. Netrukus ji viešai paskelbs, kad jos santuoka nutrūko“.

Jau daug metų sklando gandai, kad Jay Z yra neištikimas Karalienei Bey su visomis moterimis, pradedant Rihanna ir baigiant Rachel Roy bei Rita Ora. Pastaroji atkakliai neigė turėjusi romaną su reperiu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)