Pasak Gildfordo policijos vadovo Anthony Beano Burpee, M. Mansonas netrukus pats turėtų atsiduoti į policijos komisariato rankas. Kaltininkui gresia laisvės atėmimas iki vienerių metų arba bauda iki dviejų tūkstančių JAV dolerių.

CNN pavyko susisiekti ir su 52 metų muzikanto advokatu, kuris teigė, kad išpuolis, kuriuo kaltinamas M. Mansonas, nebuvo susijęs su seksualinio pobūdžio veiksmais.

Priminsime, kad M. Mansono pavardė pastaruoju metu skamba ir kituose skandaluose. Buvusi muzikanto mergina, kurios vardas nebuvo paviešintas, apkaltino jį išžaginimu. Pasak buvusios M. Mansono mylimosios, dainininkas esą grasino ją nužudyti ir pabrėžė, kad jis liks nenubaustas.

„Westworld“ žvaigždė Evan Rachel Wood taip pat skundėsi atlikėju. Kaip pažymėjo aktorė, M. Mansonas ją pašiepė ir nuolat žemino.

Prabilus šioms moterims atsirado ir dar daugiau galimų aukų, kurios taip pat papasakojo apie nederamą M. Mansono elgesį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)