Moteris buvo sumušta traukinyje ir patyrė seksualinį priekabiavimą. Ji tvirtina, kad vos spėjo pabėgti, kai užpuolikas kėsinosi ją išprievartauti 6-mečio sūnaus akivaizdoje.

Iš karto po įvykio Anastasia buvo išgabenta į ligoninę ir iki šiol sveiksta po žiaurių sumušimų. Neslėpdama veidą nusėjusių mėlynių, moteris dalijasi nuotraukomis su savo 26 tūkst. sekėjų instagrame.


Tik kelnes dėvintis užpuolikas apie 3 val. įsiveržė į kupė, kuriame ji miegojo kartu su savo sūnumi. Vyriškis griebė moteriai už kaklo ir pradėjo ją nurenginėti, rašoma mirror.co.uk.

„Ėmiau rėkti, prašyti pagalbos, tačiau niekas neatėjo. Tada jis sako: „Būk gera mergaitė arba baigsis blogai“, – pasakojo Anastasia.


Penktadienį mama ir sūnus keliavo į Mariupolį – Ukrainos uostamiestį.

Moteris tvirtino maldavusi užpuoliko pasigailėti ir palikti jos sūnų ramybėje. Tuomet pasiūlė jam susirasti kitą vietą ir vos tik jis sutiko išeiti iš kajutės, jį nustūmė ir parbėgo pas sūnų.

„Sakiau jam, kad, jeigu nelies mano sūnaus, padarysiu viską, ko jis prašys“, – pasakojo TV laidų vedėja.

Laimei, pagalbą suteikė ir kontrolierius, radęs mamai ir sūnui vietą, kurioje jie galėjo pasislėpti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (129)