Per incidentą aktorius nesusižalojo ir toliau aktyviai dalyvavo renginio klausimų ir atsakymų sesijoje.

Kartu scenoje pasirodė ir kitos filmo „Atgal į ateitį“ žvaigždės – 84 metų Christopheris Lloydas ir 64 metų Tomas Wilsonas.

Prieš kiek daugiau nei mėnesį aktorius prisipažino, kad jau daugiau nei 30 metrų trunkanti jo kova su Parkinsono liga – degeneracine liga, pažeidžiančia nervų sistemą ir motoriką – „darosi vis sunkesnė“.

M. J Foxas, kuris visuose trijuose filmuose „Atgal į ateitį“ vaidino Marty McFly, gerbėjų renginiui pasirinko laisvalaikio stilių – džinsinį švarkelį, baltus marškinėlius ir juodus džinsus. Avėjo baltus „Nike“ laisvalaikio batelius, išsirinko geltoną beisbolo kepurėlę, priderino ir akinius.

Michaelas J. Foxas

Penkis kartus „Emmy“ apdovanotas M. J Foxas, kai buvo pasirinktas Marty McFly vaidmeniui 1985 metų juostai „Atgal į ateitį“, jau buvo žinomas – tuomet jis vaidino situacijų komedijoje „Family Ties“. Filmas sulaukė didžiulės sėkmės, kino teatruose visame pasaulyje uždirbo daugiau nei 380 mln. dolerių. To paties vaidmens jis ėmėsi ir juostos tęsinyje, kuris kritikų sutiktas ne taip palankiai, bet žmonių nuo ėjimo į kino teatrus jo žiūrėti tai nesustabdė – filmas 1989 metais tapo trečiuoju daugiausia uždirbusiu. Trečioje filmo dalyje M. J Foxas vaidino jau nebe tik Marty McFly, bet ir jo protėvį Seamusą McCarty.

Nepaisant incidento scenoje per gerbėjų klausimų ir atsakymų sesiją, savaitė aktoriui buvo gera – kartu su šeima jis šventė 34 metų sūnaus Samo gimimo dieną. Ta proga aktorius instagrame pasidalino nuotrauka, kurioje jo vyriausias vaikas įamžintas pučiantis gimtadienio žvakutes, bei dar dviem kadrais iš bendro pasiplaukiojimo.

Vienoje iš nuotraukų aktorius bučiuoja sūnų į skruostą.

„Su gimimo diena, mano dički, @palekidd, tu pats geriausias“, – prie nuotraukų prirašė legendinis aktorius.

Samas – vyriausias M. J Foxo ir jo sutuoktinės, 62 metų Tracy Pollan, sūnus. 1988 metais susituokusi pora dar užaugino dvynes 27 metų Aquinnah Kathleen ir Schuyler Frances bei 21 metų dukrą Esme Annabelle.

Michaelas J. Foxas

Balandį M. J Foxas atvirai prabilo apie gyvenimą su Parkinsoo liga ir „CBS Sunday Morning“ sakė: „Parkinsonas garsiai beldžia į duris. Nemeluosiu: darosi vis sunkiau. Sunkiau ir sudėtingiau. Kiekviena diena vis šiek tiek sunkesnė“.

Aktorius atvirai prisipažino nesitikįs sulaukti aštuoniasdešimtojo gimtadienio: „Nuo Parkinsono nemirštama. Mirštama su Parkinsonu. Daug galvoju apie savo mirtingumą, apie savo ligą. Tikrai nesulauksiu aštuoniasdešimties. Aštuoniasdešimtojo jubiliejaus nebus“.

Dėl prastėjančios sveikatos vaidybos M. J. Foxas visiems laikams atsisakė 2020 metais. Nuo tada, kai išgirdo Parkinsono ligos diagnozę, aktorius aktyviai užsiima lėšų rinkimu būtent šios ligos tyrimams. Iš viso per visą tą laiką jam jau pavyko surinkti daugiau nei milijardą dolerių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją