Praėjusią savaitę 22-ejų metų jaunuolis pademonstravo įspūdingus raumenis ir atrodė kaip iš akies luptas tėvas, kai šis jaunystėje treniravosi konkursui „Misteris Olimpija“. Tik pažiūrėkite į jo bicepsus!

Neseniai universitetą baigęs „terminatoriaus“ sūnus parodė, ką slepia po žieminiu megztiniu, ir pozuodamas prieš fotoaparato objektyvą atrodė gana rimtas.

Prieš padarydamas įspūdingą karjerą Holivude ir politikoje, XX a. septintajame ir aštuntajame dešimtmečiuose A. Schwarzeneggeris buvo garsus kultūristas. Prestižinį „Misterio Olimpijos“ titulą jis laimėjo net septynis kartus.

Arnoldas Schwarzeneggeris

Liepos mėnesį A. Schwarzeneggerio 72-ojo gimtadienio proga tėvas ir sūnus sporto salėje parodė, kaip treniruojasi, kad užsiaugintų tokius raumenis.

Kovinių filmų žvaigždės ir jo buvusios namų tvarkytojos Mildred Baena sūnus socialiniuose tinkluose išsamiai aprašė treniruotę sporto klube „Gold’s Gym“. Paskelbtoje nuotraukoje A. Schwarzeneggeris didžiuodamasis rodo į J. Baeną, liejantį prakaitą tokiame pačiame treniruoklyje, kurį ir pats naudojo, kai buvo rimtai susidomėjęs kultūrizmo sportu.

Arnoldas Schwarzeneggeris

Po nuotrauka J. Baena parašė: „Sveikinu su gimtadieniu geriausią treniruočių partnerį pasaulyje! Myliu tave, tėti.“

Tai ne pirmas kartas, kai sūnus ir tėvas kartu sportuoja. Vienas „Gold’s Gym“ šaltinis paatviravo hollywoodlife.com: „Arnoldui patinka, kad Josephas domisi sunkumų kilnojimu, kūno rengyba ir kultūrizmu. Jis seka Arnoldo pėdomis ir treniruojasi toje pačioje sporto salėje, kurioje plušo ir jo tėvas. Šis faktas glosto „terminatoriui“ širdį. Jiedu dažnai treniruojasi drauge. Josephas džiaugiasi galėdamas sportuoti ir gauti patarimų iš garsiausio visų laikų kultūristo.“

A. Schwarzeneggeris neseniai paviešino savo treniruočių programą, reklamuodamas filmą „Terminator: Dark Fate“ („Terminatorius: tamsus likimas“).

„Sportuoju kasdien: važinėju dviračiu, slidinėju, užsiiminėju kitomis sporto šakomis. Tebevaidinu veiksmo filmuose, todėl turiu būti geros fizinės formos“, – sakė jis metro.co.uk. Perskaitėte teisingai: 72-ejų metų vyras vis dar kasdien sportuoja. Yra iš ko pasimokyti sveikos gyvensenos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)