Taigi ką gausite nepagailėję 100 tūkst. dolerių? Pradžiai du VIP bilietus ir galimybę susitikti su Kembridžo kunigaikščiu ir kunigaikštiene. Prie bendro staliuko greičiausiai sutiksite Olivier Sarkozy ir jo mylimąją Mary Kate Olsen. 100 tūkst. dolerių nepagailėjęs asmuo galės įsigyti ir daugiau pramogų, pavyzdžiui, viešnagę „Highclere Castle“ bei literatūrinę ekskursiją po Edinburgą su Ianu Rankinu.

Kate ir Williamas pirmą kartą susitiko būtent minėtame universitete, per meno istorijos paskaitą.

Iš viso labdaros vakarienėje dalyvaus 450 žmonių. Panašu, kad ji taps nemenku iššūkiu ten dalyvausiantiems žiniasklaidos atstovams, kuriems teks paisyti įvairių reikalavimų.

Britų karališkosios šeimos puslapyje internete skelbiamas specialus pranešimas, skirtas žiniasklaidos atstovams, norintiems dalyvauti minėtame labdaringame renginyje.

„Žurnalistai, norintys dalyvauti renginiuose, kuriuose apsilankys karališkoji šeima (tiek šalies viduje, tiek užsienyje), privalo paisyti oficialiems renginiams galiojančio aprangos kodo“, – teigiama pranešime.

Jeigu nesate tikri, ką tuo norima pasakyti, puslapyje gausu vertingų patarimų. „Vyrams privalomas švarkas ir kaklaraištis, o moterims – kelnių arba sijono kostiumėlis“. Mūvintys džinsus ir avintys sportinius batelius bus neįleisti, kasdienę aprangą vilkintiems žurnalistams bus parodytos durys“.

Nors Jungtinėse Valstijose K. Middleton ir princas Williamas praleis tik tris dienas, jų dienotvarkė tiesiog sausakimša. Planuojama ne tik labdaros vakarienė, bet ir vizitas „Barclays Center“, kur jie stebės krepšinio rungtynes, bei apsilankymas Nacionaliniame Rugsėjo 11 muziejuje bei stabtelėjimas prie memorialo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)