Anot menininko, kuris geriausiai žinomas kaip Verka Serdiučka, pirmosiomis karo dienomis draugai iš Rusijos pradėjo jam rašyti ir pasakoti, jog sulaukia grasinimų. Viskas esą dėl to, kad šie pasisako prieš Putino veiksmus, agituoja už taiką.

"Pirmą karo dieną vienas žinomas žmogus socialiniuose tinkluose paskelbė gedulą reiškiantį juodą kvadratą. Vakare sulaukė skambučio. Tai buvo realūs grasinimai, jis labai išsigando ir išėmė šią nuotrauką", – pasakojo A. Danilko.

Jis taip pat pridūrė, kad anksčiau savo nuomonę atvirai išsakę ir karo veiksmų nepalaikę Maksimas Galkinas bei Alla Pugačiova buvo priversti palikti Rusiją, nes bijo dėl savo vaikų ateities. Galkinas atšaukė ir visus suplanuotus koncertus.

A. Danilko sukūrė naują dainą, adresuotą Rusijos prezidentui Vladimirui Putinui.

Jos priedainis skamba taip: „Putinas, kad tu nusibaigtum, Putinai, kad tu nusibaigtum. Tačiau net šėtonas jo pas save nenori“, – citavo A. Danilko.

Visą interviu su A. Danilko galite pamatyti čia:

Savaitgalį Delfi rašė, jog rusų scenos primadona Ala Pugačiova su vyru, televizijos laidų vedėju Maksimu Galkinu ir vaikais Lisa ir Harry išvyko iš Rusijos. Šalį šeima paliko privačiu lėktuvu.

Toks garsios poros žingsnis gausiai aptarinėjamas internete. Spėjama, kad Alla ir Maksimas su vaikais apsistojo Latvijoje, Jūrmaloje, kur turi namą. Čia namus turi ir artima primadonos draugė, dainininkė Laima Vaikulė.

Taip pat gali būti, kad vėliau šeima žada apsistoti Majamyje, kur gyvena vyriausia Allos dukra, dainininkė ir aktorė Kristina Orbakatė.

M. Galkinas vos prasidėjus Rusijos kariniams veiksmams Ukrainoje instagrame paskelbė gedulingą juodą paveikslėlį ir parašė, kad neįmanoma nusakyti žodžiais, kaip jis dabar jaučiasi. Tai gan drąsus vyro žingsnis žinant, kaip Rusijoje elgiamasi su žmonėmis, atvirai reiškiantiems nepritarimą šios šalies valdžios veiksmams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Dalintis
Nuomonės