M. Jefrosinina pasidalino vaizdo įrašu, kuriame Maskvoje įvykusio parado fragmentai kaitaliojasi su Rusijos karių nusikaltimų Ukrainoje epizodais, rašoma portale life.nv.ua.

Kadrus, kuriuose matome Raudonąja aikšte žygiuojančius Rusijos pajėgų karius, keičia Ukrainoje nužudytų vaikų, sugriautų gyvenamųjų namų vaizdai, taip pat apie rusų karių siautėjimą ir masinį plėšimą Ukrainos teritorijoje bylojantys vaizdo įrašų fragmentai.

M. Jefrosinina tiesiai šviesiai rėžė, kad Maskvoje įvykęs paradas yra ne kas kita kaip gėdingos žmogžudžių, prievartautojų ir vagių eitynės.

„Dabar, kai visas pasaulis vieningai palaiko laisvą Ukrainą, Rusija surengė „pergalės paradą“, kaip pati jį vadina. Bet jo dalyviai – tai moterų, vaikų ir garbaus amžiaus žmonių žudikai; tai prievartautojai, vagys, plėšikai ir karo nusikaltėliai. Šitas paradas – gėda šaliai, kurios piliečiai – 70 proc. kontingento – palaiko šių dienų teroristo veiksmus! Bet mes viską žinome ir viską prisiminsime! Ukraina laimės! Rusija liks be nieko“, – parašė M. Jefrosinina.

Per interviu laidai „Zirkovij šliach“ M. Jefrosinina prisipažino, kad dabar nėra nusiteikusi net galvoti apie tai, kaip būtų galima nustoti nekęsti visų be išimties Rusijos žmonių, rašoma portale stars.segodnya.ua.

„Dabar nei fiziškai, nei psichologiškai nesugebėtume surasti tinkamo atsakymo. Kadangi kenčiame. Kadangi vyksta karas. Kadangi nei aš, nei tu nežinome, ar mūsų artimieji žus, ar liks gyvi. Kadangi pusė mums brangių žmonių jau išgyvena netektis. Kalbu apie draugus, pažįstamus. Pusė jau prarado namus. Kadangi dabar, praėjus beveik 70 dienų, esame apimti siaubo, skendime ašarose, esame intoksikuoti, apnuodyti šia agresija ir neapykanta“, – kalbėjo M. Jefrosinina.

Televizijos laidų vedėja prisipažino, kad apie atleidimą rusams bus pasirengusi galvoti tik po V. Putino mirties.

„Atleisčiau, jei jie susidorotų su V. Putinu ir jo aplinka. Nueitų ir nudobtų. Tada jiems atleisčiau. Tik taip galiu atsakyti“, – prisipažino M. Jefrosinina.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)