„Rusiškoje virtuvėje visada daug patiekalų. Galime pradėti nuo virtinių. Galime kalbėti apie barščius – rusišką sriubą su burokėliais. Jeigu nemėgstate burokėlių, ši sriuba tikrai ne jums. Rusai mėgsta rūkyta žuvį, keptą žuvį arba tiesiog žuvį. Rusai, oi ukrainiečiai... Gyvename laikais, kai daugiau nebežinau, kaip save vadinti“, – per interviu kalbėjo M. Kunis.

Internete reakcija į Milos Kunis mintis:

„Gali gimti Ukrainoje, Ukrainai surinkti 30 mln. dolerių, bet taip ir nesuprasti, kuo skiriasi rusai ir ukrainiečiai“.

„Velnias, pasidarė nuoširdžiai liūdna“.

„Padaras be principų, nusprendęs Ukrainos tema pasidaryti reklamą. Prieš kelerius metus M. Kunis nuo krūtinės plėšė marškinius ir visiems įrodinėjo niekaip nesusijusi su Ukraina, tvirtino, kad ji rusė“.

„Panašu, kad kažkokios bėdos su žandikauliu, kad kaulas spaudžia kitą pusrutulį. Tarsi žmonės normaliai gyvena, funkcionuoja, bet tualeto išsivalyti nesugalvoja“.

„Žemo intelekto asmenybė. Paprasčiausiai gėda“.

M. Kunis kartu su vyru Ashtonu Kutcheriu aktyviai palaiko Ukrainą nuo pat karo su Rusija pradžios.

Kovo pradžioje žvaigždžių pora paskelbė įkūrusi fondą, rinksiantį lėšas ukrainiečiams. Jiems pavyko surinkti 35 mln. dolerių, kurie atiteko labdaros fondui Flexport.org ir būsto nuomos platformai Airbnb.org. Šie pinigai padėjo pabėgėliams iš Ukrainos suteikti būstą ir medikamentų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)