Dėl to būtų buvę kalti natūralūs modelio plaukai, rašo stylecaster.com.

Savo interviu „W Magazine“ 44-erių modelis ir verslininkė atskleidė, kad pirmą kartą įsidarbinusi „Victoria’s Secret“ ji buvo atleista dėl savo afroamerikietiškų plaukų. Realybės šou „America’s Next Top Model“ vedėja papasakojo, kad pačią pirmą savo darbo „Victoria’s Secret“ dieną buvo išsiųsta namo, nes paprasčiausiai neatsirado stilisto, mokančio pažaboti jos plaukus.

„Turėjau išsiaiškinti, ką daryti, kad darbe atrodyčiau gerai, mat beveik netekau savo galimybės „Victoria’s Secret“. Pačią pirmą dieną mane išsiuntė namo, nes kirpėjai nežinojo, ką daryti su mano afroamerikietiškais plaukais, tad atrodžiau nekaip“, – pasakoja T. Banks.

Po metų ji ir vėl pabandė laimę „Victoria’s Secret“. Tačiau šįkart, užuot pasikliovusi „Victoria’s Secret“ stilistais ir patikėjusi jiems savo plaukus, T. Banks nusisamdė asmeninį stilistą, kuris tiesiog sutvarkė jos plaukus namuose. Visgi T. Banks nepatogumų iškilo ne tik dėl plaukų. Kai „Victoria’s Secret“ makiažo specialistai baigė kurti jos įvaizdį, modelis nubėgo praustis ir daryti makiažo iš naujo.

„Tuomet, prabėgus metams, aš galiausiai išmaldavau savo agento, kad pasistengtų ir „Victoria’s Secret“ suteiktų man dar vieną galimybę. Mano kirpėjas atvyko į mano butą „Union“ aikštėje ir išplovė, išdžiovino ir žnyplėmis ištiesino plaukus. Tuomet aš juos apvyniojau ir apgaubiau šaliku. Taip išbuvau visą dieną, o tada išvažiavau į „Victoria’s Secret“ atrankas. Išlipusi iš taksi, nusitraukiau šaliką nuo galvos, įėjau, man ėmė daryti makiažą, o plaukų niekam liesti neleidau. Tada nuėjau į vonią, nusiprausiau, iš naujo pasidariau makiažą, nepagailėjau lūpų blizgesio ir nukeliavau į peržiūrą“, – prisimena T. Banks.

Praėjus visai nedaug laiko, T. Banks tapo ne tik vienu populiariausių „Victoria’s Secret’s“ modelių, bet ir vienu pirmųjų juodaodžių modelių, pasirašiusių sutartį su šia kompanija. Ji tapo „Victoria’s Secret“ angelu ir dėvėjo milijonus dolerių kainuojančią „Fantasy“ liemenėlę. Populiarumas taip pat suteikė T. Banks galimybę reikalauti, kad „Victoria’s Secret“ pasamdytų kirpėją, mokantį sutvarkyti jos plaukus.

„Nustojau kentėti tylomis. Turiu atiduoti pagarbą „Victoria’s Secret“, nes daugiau vargti man nebeteko: pasišnekėjau su jais ir pasakiau, žiūrėkite, mano plaukai yra kitokie, man reikia specialisto, gebančio tvarkytis su tokiais plaukais. Ir po to jie pasamdė žmones, galinčius susidoroti su mano plaukais“, – pasakojo modelis.

T. Banks pokyčiai bėgant metams:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją