„Savaitgalį netekau savo jauniausio sūnaus nuo būklės, vadinamos hidrocefalija. Tai piktybinis, invazinis smegenų auglys, smegenų vėžys. Labai sunku“, – pranešė garsenybė.


N. Cannonas teigė, kad šia žinia iki viešo pranešimo nesidalino su niekuo, net su laidos kūrybine komanda.

Apie tai, kad berniukui kažkas gali būti blogai su sveikata, tėvai pastebėjo jam būnant vos dviejų mėnesių. Vyras teigė, jog įtarimų sukėlė kiek didesnė nei įprasta kūdikio galva, keistas kvėpavimas. Tuomet per vizitą pas medikus ir paaiškėjo baisi diagnozė.

Tuomet skubiai buvo atlikta smegenų operacija, tačiau ši kūdikio neišgelbėjo. Jo būklė pablogėjo per Padėkos dieną, auglys ėmė augti. Deja, bet Zeno gydytojams išgelbėti nebepavyko...

Kaip rašo CNN.com, penkių mėnesių berniukas Zenas buvo N. Cannono ir modelio Alyssos Scott sūnus. Žvaigždė turi dar šešis vaikus iš kitų santykių, augina dvynius su dainininke Mariah Carey.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)