„Buvo fazė, kai visų veidai buvo pilni šio ir kito“, – „The Sun“ sakė buvęs „American Idol“ teisėjas.

62-ejų metų televizijos žvaigždė, atsiimdamas geriausio realybės šou apdovanojimą už „America’s Got Talent“ su savo bičiuliais Heidi Klum, Sofia Vergara, Howie Mandelu ir Terry Crewsu, pasidalijo supratęs, kad jo veido koregavimas tapo nebevaldomas.

„Buvo etapas, kai, matyt, nuėjau per toli. Kitą dieną pamačiau savo nuotrauką „prieš“ ir neatpažinau savęs“, – sakė jis interviu metu.
Simonas Cowellas

S. Cowellas prisipažino, kad net jo 8-erių metų sūnus Ericas nebuvo nusiteikęs, jog jis koreguotų savo veidą kosmetinėmis procedūromis.

„To pakako, – sakė talentų šou prodiuseris. – Dabar mano veide visiškai nėra užpildo. Nulis.“

Simonas Cowellas

Bėgant metams buvęs „American Idol“ teisėjas išbandė įvairias procedūras, veido pakėlimą, veganiška dietą, o šypseną patobulino dantų laminatėmis.

Kalbant apie savo dabartines odos priežiūros paslaptis, S. Cowellas sakė grįžtantis prie pagrindinių dalykų – nuo šiol pasikliauja sveikesne mityba, o savo organizmą kasdien praturtina reikiamu vandens kiekiu.

Simonas Cowellas

„Vienintelis geras senėjimo dalykas yra tai, kad tu turi daug patirties ir ne visada svarbu tai, ką padarei gerai, nes lygiai taip pat svarbu, ko dar nepadarei“, – teigė jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją