Kaip matyti iš nuotraukų, prieš vestuves vykusiame pobūvyje dalyvavo Hillary Clinton, Beyonce (ji dainavo privačiame koncerte), rašo dailymail.co.uk. Antradienį gatvė priešais milijardieriaus namą buvo išpuošta lemputėmis.

Jeilio universitetą baigusi I. Ambani teka už 33 m. nekilnojamojo turto verslininko Anandu Piramalu – vaikystės draugo, turtingo verslininko sūnaus. Manoma, kad vestuvės kainuos 100 mln. dolerių, rašo „Bloomberg“. Kitų šaltinių skaičiavimu, vestuvės kainuos apie 15 mln. dolerių.

Turtingiausias Indijos vyras dukrai iškėlė 100 mln. vertės vestuves

Šventiniai renginiai prieš vestuves vyko Udaipuro mieste, Radžastano valstijoje. Istoriniuose rūmuose ir penkių žvaigždučių poilsio kompleksuose pramogavo, dalyvavo prašmatniuose pusryčiuose, lankėsi koncertuose ir šokių vakarėliuose Hillary Clinton, Priyanka Chopra ir Nickas Jonasas.

Socialinėse žiniasklaidoje svarstyta, ką „Reliance Industries“ vadovas M. Ambanis pasamdė koncertuoti per pačias vestuves. Kai kas juokavo, kad Beyonce pranoktų tik prisikėlęs Johnas Lennonas.

Pirma užuomina apie laukiančias prabangias vestuves buvo siuvinėtos, auksuotos dėžutės, kuriose svečiams buvo atsiųsti kvietimai į vestuves.

Turtingiausias Indijos vyras dukrai iškėlė 100 mln. vertės vestuves

Kiekvienoje dėžutėje buvo kelios prabangios kortelės, kuriose aprašyti visi penkių iškilmių dienų įvykiai.

Pagal indiškas tradicijas, šventė prasidėjo Sangeet vakaru – į jį įprastai susirenka nuotaka, jaunikis ir jų šeimos, visi dainuoja, šoka ir švenčia susigiminiavimą.

Verslą vystantis naftos, telekomunikacijų, cheminės pramonės, tekstilės, technologijų ir maisto pramonės srityse M. Ambanis negaili pinigų dukters vestuvių šventimui.

Į 45 min. trukmės privatų koncertą buvo atskraidinta Beyonce. Koncerto metu dainininkė kelis kartus persirengė ir atliko garsias savo dainas.

Dalis šaltinių rašė, kad tarp iškilmių svečių buvo „Huffington Post“ vyriausioji redaktorė Arianna Huffington, „21st Century Fox“ prezidentas Jamesas Murdochas, „BP Group“ prezidentas Bobas Dudley ir garsus kriketo žaidėjas Sachinas Tendulkaras.

Būsimų sutuoktinių pora parinko ežerų miestu vadinamame Udaipure išskirtines vietas šventimui, o dviem šventiniams vakarams parinko penkių žvaigždučių viešbutį „Oberoi Udaivilas“ ir 18 a. „City Palace“. Dar viename prabangiame viešbutyje pora surengė vėlyvus pusryčius prie baseino.

Turtingiausias Indijos vyras dukrai iškėlė 100 mln. vertės vestuves

Vestuvės vyks Mumbajuje, daugiaaukščiame pastate „Antilla“, kurį M. Ambanis pasistatė savo šeimai. Didžiulėje rezidencijoje visą parą dirba 600 darbuotojų.

Antradienį internete pasirodžiusiose nuotraukose matyti didžiulis įėjimas, išpuoštas šimtais skintų raudonų rožių ir lemputėmis. Galima tik spėlioti, kokia prabanga svečių laukia viduje.
2016 m. balandį būsimoji nuotaka Isha įsteigė drabužių interneto parduotuvę AJIO, kuri yra antrinė jos tėvo kompanijos „Reliance Retail“ įmonė.

Turtingiausias Indijos vyras dukrai iškėlė 100 mln. vertės vestuves

Būsimas jaunikis yra įmonių susivienijimo „Piramal Group“ vykdomasis direktorius. Įmonių susivienijimas vysto veiklą farmacijos, finansinių paslaugų, nekilnojamojo turto, sveikatos apsaugos duomenų analizavimo ir stiklo pramonės srityse. 2012 m. jis taip pat įkūrė nekilnojamojo turto kompaniją „Piramal Realty“, priklausančią grupei „Piramal Group“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (65)