Teigiama, jog 2016-iais metais, D. Trumpui laimėjus JAV prezidento rinkimus, jo žmona Melania apsipylė ašaromis. „Aš niekada nebūčiau patikėjusi, kad jis laimės“, – tuomet ji sakė bičiulei.

Kaip praneša dailymail.co.uk, Melania į Vašingtoną iš Niujorko persikėlė praėjus penkiems mėnesiams po Donaldo laimėjimo. Tuomet ji akcentavo, jog „sūnui Baironui reikia pabaigti mokyklą“.

Tačiau buvusi D. Trumpo padėjėja ir Baltųjų rūmų viešųjų ryšių departamento vadovė Stephania Wolkoff teigė, jog tuo metu moteris iš tiesų derėjosi dėl vestuvinės sutarties, siekdama, jog sūnui atitektų lygi dalis Trumpo turto.

Ponia Wolkoff užsiminė, jog pirmoji JAV pora miega atskiruose miegamuosiuose, o buvęs kolega Omarosa Manigaultas Newmanas teigė, kad 15 metų trukusi santuoka baigėsi.

„Melania skaičiuoja kiekvieną minutę, likusią iki kadencijos pabaigos, kad galėtų oficialiai išsiskirti, – tikino jis. – O jei M. Trump bandytų skirtis dar jam būnant prezidentu, jis rastų būdą jai atkeršyti“.

Nepaisant šalto elgesio viešumoje, penkiasdešimtmetė Melania tvirtina, jog jos santykiai su 74-erių sutuoktiniu – puikūs.

Pažymima, jog Melania viešojoje erdvėje kalba apie „puikius santykius“ su vyru Donaldu veikiausiai todėl, kad vedybų sutartis tarp sutuoktinių buvo sudaryta panašiomis sąlygomis, kaip D. Trumpo sutartis su antrąja žmona Marla Maples, kuri negali kritikuoti šio verslininko ar leisti knygų apie jį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (355)