Dabar buvusio prezidento svoris vėl atsidūrė dėmesio centre, nes jam patarė sulieknėti ne kas kitas, o įžymybių gydytojas Mehmetas Ozas, informuoja vanityfair.com.

Anonimiškai tvarkomoje tviterio paskyroje „PatriotTakes“ paskelbtame vaizdo įraše D. Trumpas savo šalininkams pranešė, kad garsusis gydytojas, kurį jis rėmė savaitgalį įvykusiuose preliminariuosiuose rinkimuose į Pensilvanijos senatoriaus postą, rekomendavo numesti svorio. Kalbėdamas toliau, D. Trumpas kažkodėl užsiminė apie „sunkumų kilnotojas“ ir galiausiai pasiteiravo socialinio tinklo naudotojų: „Ar galite patikėti, kad sveriu 94,3 kg? Na, gal truputį daugiau. Dr. Ozas patarė numesti svorio, bet aš atsakiau, kad neturiu laiko.“

Mehmet Oz, geriau žinomas kaip Daktaras Ozas

Šeštadienį D. Trumpas išplatino tokį pareiškimą, skirtą pademonstruoti paramą dr. M. Ozui: „Jis netgi pareiškė, jog mano sveikatos būklė yra puiki, tiesa, pridūrė, kad nepamaišytų atsikratyti keleto kilogramų.“

Kiek žinoma, didžiąją savo gyvenimo dalį D. Trumpas maitinosi gana prastai: pirmenybę teikė mėsainiams „Big Mac“, maltos mėsos kepsniams ir greitojo maisto restorano KFC patiekalams. R. Jacksonas kartą netgi atskleidė, kad Baltųjų rūmų personalas slapta pagardindavo jo maistą daržovėmis. 45-asis Amerikos prezidentas taip pat pasižymi itin keistu požiūriu į sportą. Jis įsitikinęs, kad žmogaus organizmo energijos atsargos yra ribotos, o fizinis krūvis jas tik eikvoja. („Dėl šių treniruočių mirsi jaunas“, – savo darbuotojui, kuris ruošėsi dalyvauti ištvermės lenktynėse „Ironman“, neva kartą pasakė buvęs JAV vadovas.).

Anksčiau šį mėnesį D. Trumpas pranešė „The Washington Post“, kad jo sveikata suvaidins vaidmenį priimant sprendimą dėl dalyvavimo 2024 m. prezidento rinkimuose. „Negalima pamiršti sveikatos. Vieną dieną lyg ir niekuo nesiskundi, bet kitą dieną gali gauti laišką iš gydytojo, kuriame prašoma dar kartą apsilankyti jo kabinete. Išvydęs žodžius „dar kartą“, nieko gero nelauk“, – sakė D. Trumpas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją