Prieš šešerius metus JAV Masačusetso valstijoje gyvenantis policininkas portugalų virtuvės restorane šventęs gimtadienį ir užsisakęs troškinį lėkštėje rado šviesiai violetinės spalvos perlą. Vos neprarijęs perlo vyras parsinešė radinį namo ir padėjo jį į dukters papuošalų dėžutę.

Kaip rašo people.com, visai neseniai vyras perskaitė istoriją apie panašios spalvos perlą, kuris aukcione buvo parduodas už beveik 40 tūkst. JAV dolerių (beveik 35,5 tūkst. eurų).

„Paklausiau žmonos, kur tas perlas, juk jis vertingas!” – „CBS News” pasakojo jis.
Dabar šį perlą ketinama parduoti Kaminski aukcione Beverlyje, Masačusetse. „Jį ketinama parduoti už 10-15 tūkst. JAV dolerių (8 851-13 277 eurų), tačiau kadangi aukcionas bus vykdomas internetu, visas pasaulis galės realiu laiku jame dalyvauti, taigi kas ten žino“, - patikino Kaminski aukciono viceprezidentas Harry Morganas.

Vertingą radinį maisto lėkštėje aptikęs policijos pareigūnas gavęs pinigus ketina įsigyti „Corvette“ automobilį, tačiau jo žmona patikino planuojanti už gautus pinigus atnaujinti virtuvę. Bet kuriuo atveju jie džiaugiasi netikėtai juos aplankiusia sėkme.

„Tai buvo geras jūros gėrybių troškinys, dabar atrodo, kad jis buvo dar skanesnis, kai žinau, kad jame radau tūkstančius kainuojantį perlą“, - patikino vyras.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)