Jeigu pažiūrėtumėte į jos nuotraukas iš arčiau, pastebėtumėte, kad Kendall visą laiką pozuodama savo galvą švelniai pakreipia į dešinę – tokiu būdu jos veidas įgauna aiškesnę formą, o taip pat optiškai prailginamas kaklas.

Kodėl šis paprastas triukas veikia?

Kaip teigia „Getty Images“ fotografas Steve‘as Granitzas, kuriam teko modelį fotografuoti ne kartą, sako, kad toks pozavimas padeda sukurti intrigą ir norimą įvaizdį.

Fotografas paaiškino, kad šis triukas optiškai sukuria iliuziją, kad esate jaunesnis ir lieknesnis. Tokį efektą padeda sukurti žandikaulio linijos akcentavimas.

Pagalvokite, kokią perspektyvą pasirinkti – jeigu į kamerą ar fotoobjektyvą žvelgsite tiesiai, tai tikrai neatrodys labai žaviai. Kiek pasukite galvą į dešinę, nuleiskite smakrą – jūsų veido bruožai akimirksniu įgauna gylio. Kaip tai nutinka? Tiesiog tokia poza užkerta kelią bet kokiems šešėliams, tad veidas optiškai atrodo didesnis, platesnis, iškraipomos natūralios spalvos.

Užuot rinkęsi tokį kelią, pozuodami kiek pasisukite šonu, smakrą lengvai atloškite – galime garantuoti, kad nuotraukos pavyks tiesiog puikiai.

Kendall Jenner nuotraukose:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)