Tranasseksualus modelis Sofie Vissa, neva siuntusi Jenifer Lopez vaikinui C. Smartui per „Instagram“ socialinį tinklą nuotraukas, pagaliau sutiko paaiškinti situaciją.

„Nusiunčiau jam penkias ar šešias nuotraukas“, - patvirtino S. Vissa. „Buvo pusiau atvirų nuotraukų, o paskutinėje aš buvau visiškai nuoga. Jis po šiomis „Instagram“ socialiniame tinkle paskelbtomis nuotraukomis paspaudė „patinka“, - tikino ji.

Kaip praneša „Radar“, 23-ejų modelis iš Los Andželo sakė, kad C. Smartas negalėjo nežinoti apie jos transseksualumą, nes apie tai labai aiškiai parašyta jos „Instagram“ paskyroje.

C. Smartas pradėjo susirašinėti su S. Vissa, o vėliau jis neva paprašė atsiųsti dar seksualesnių nuotraukų.

„Nusiunčiau jam nuotraukas, kur dėviu žydrą maudymosi kostiumėlį“, - papasakojo S. Vissa.

Nors C. Smartui, anot S. Vissa, patiko šios erotinės nuotraukos, jis nepaspaudė „patinka“ po šiomis nuotraukomis „Instagram“. S. Vissa paklausė jo, kodėl jis to nepadarė, ir jis atsakė, kad daug žmonių stebi tai, kas jam patinka, todėl yra geriau apie tai tiesiog pasakyti.

Bendravimas nutrūko, kai S. Vissa jam atsiuntė nuotrauką, kurioje ji visiška nuoga. Po to C. Smartas neva ištrynė visas nuotraukas ir jų susirašinėjimą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)