Ekrano nuotraukoje, kuria socialiniame tinkle „Twitter“ pasidalijo televizija @KnowNothingTV, matyti Los Andželo apygardoje užpildyti dokumentai, kuriais siekiama pasikeisti vardą ir pavardę, rašo nypost.com.

TMZ nurodo, kad teisinius dokumentus, kuriais taip pat pripažįstama pakeista lytis ir gimimo liudijimo išdavimas, pateikė 18 metų Xavieras Muskas – būtent toks vardas ir pavardė jam buvo suteikti gimimo metu.

Oficiali prašymo priežastis įvardijama taip: „Lyties tapatybė ir faktas, kad negyvenu su savo biologiniu tėvu ir jokiais būdais, forma ir pavidalais nenoriu būti su juo siejamas“.

TMZ taip pat praneša, kad X. Muskas nuo šiol naudos savo motinos pavardę ir jo naujasis vardas bei pavardė bus Vivian Jenna Wilson. Jis taip pat prašo, kad nuo šiol „būtų pripažįstamas moterimi“.

Šis prašymas buvo pateiktas balandžio mėnesį, netrukus po to, kai Vivian suėjo 18 metų, pažymi „Yahoo! Entertainment“.

E. Muskas turi septynis vaikus: Griffin, Vivian, Kai, Saxoną ir Damianą, kurių susilaukė su kanadiečių rašytoja Justine Wilson ir kurią buvo vedęs nuo 2000 iki 2008 metų, bei X AE A-XI ir Exą Dark Siderael, kurių susilaukė su dainininke Grimes.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)