„Puiku, mano naujasis telefonas veikia“, – pašmaikštavo aktorius.

Prieš metus garsenybė pasiskelbė translyčiu vyru, paprašė jį vadinti Elliotu, oficialiai pasikeitė vardą, trumpai nusikirpo plaukus ir ryžosi mastektomijai (krūtų šalinimo operacijai), skelbia spletnik.ru.

Aktorius prisipažino, kad tada pagaliau pradėjo gyventi harmonijoje su savimi. E. Page’o teigimu, jis nuo vaikystės jautėsi berniuku ir norėjo pasikeisti lytį, bet papuolęs į kino pramonę susitaikė su tikrove ir gyveno kaip mergaitė, tačiau viskas baigėsi sunkia psichologine trauma. Nepalengvėjo net po viešo prisipažinimo apie netradicinę seksualinę orientaciją ir vestuvių su choreografe Emma Portner – savo kūne aktorius toliau jautėsi nesmagiai.

Per pirmąjį karantiną E. Page’as suprato, kad nori tapti translyčiu vyru ir pradėjo kardinalius pokyčius. Jį palaikė E. Portner, nors jųdviejų santuoka jau buvo nutrūkusi, ir mama bei galybė gerbėjų. Jie vis dar giria žvaigždę už drąsą ir atvirumą, rašydami susižavėjimo kupinus komentarus socialiniuose tinkluose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)