Detektyvas Richardas Curry iš Los Andželo šerifo departamento „Times“ praeitą savaitę sakė, kad C. Jenner važiavo nesaugiu greičiu, todėl jos automobilis trenkėsi į 69 metų moters vairuojamą „Lexus“. „Lexus“ po smūgio išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą, jo vairuotoja žuvo.

Jeigu bus pateikti kaltinimai, C. Jenner gali grėsti vieneri metai nelaisvės, tačiau, teisės ekspertų teigimu, greičiausiai C. Jenner bėdų neturės, nes ji vairavo neapsvaigusi nei nuo alkoholio, nei nuo psichotropinių medžiagų.

„Iš esmės tokioje keblioje padėtyje gali atsidurti bet kuris iš mūsų. Nebuvo nei narkotikų, nei alkoholio. Tiesiog nesaugus vairavimas“, – sako buvęs Los Andželo apygardos kaltintojas Dmitrijus Gorinas.

Praėjus kelioms dienoms po incidento, C. Jenner išplatino pranešimą, kuriame išreiškė užuojautą dėl tragiškos moters mirties.

„Užjaučiu šeimą, artimuosius ir visus tuos, kurie vienaip ar kitaip nukentėjo per šį incidentą. Tai tiesiog siaubinga tragedija, net negaliu įsivaizduoti, koki skausmą dabar išgyvena ši šeima“, – rašė C. Jenner.

C. Jenner į teismą padavė du aukos – Kim Howe – vaikai. Kita moteris, kuris automobilis buvo apgadintas per avariją, taip pat reikalauja kompensacijos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)