„Kai Love: 2019-09-15–2019-09-25. Mano sūnus Kai į šį pasaulį atnešė tiek daug meilės ir pozityvumo“, – pradėjo savo įrašą Corde, drauge paskelbęs ir vaizdo įrašą, kuriame užfiksuota, kaip jo metų ir mėnesio amžiaus duktė Elleven Love ligoninėje pabučiuoja savo mažąjį broliuką. Jis taip pat pasidalino nuotrauka, kurioje matyti užrašas su kūdikio gimimo data, jo vardas ir žodžiai „Šviesa + meilė“ bei nupieštas besišypsantis veidelis.

„Jo energija gyvens amžinai. Tos meilės pilnos 10 dienų visuomet mums bus ypatingos. Branginkime gyvenimą ir tuos, kuriuos mylime, kol dar esame gyvi. Ačiū“, – tęsė 25-erių gedintis tėtis.

Corde neatskleidė sūnaus mirties priežasties ar kitų su tuo susijusių detalių. Snoop Doggas anūko mirties nekomentavo.

Snoop Doggas pirmą kartą seneliu tapo 2015-ųjų sausį, kai tuometinė Corde mergina Jessica Kyzer pagimdė berniuką Zioną. Drauge su partnere Soraya jis augina dukterį Elleven. Su Soraya Corde susilaukė ir Kai.

Gimus pirmajam anūkui, Snoop Doggas „Instagram“ paskelbė vaizdo įrašą, kuriame užfiksuota, kaip Corde laiko gimusį Zioną, ir rašė: „Didžiuojuosi, kad esu senelis. Mano sūnus ir anūkas Zionas! Kaip miela“.

Corde 2018-ųjų rugpjūtį „Instagram“ paskelbė apie Elleven gimimą: pasidalino nuotrauka, kurioje matyti neseniai gimusią mergaitę žindanti Soraya.

„@sorayaspanish gimdė natūraliai, nuo pat pradžių iki galo ji nevartojo jokių vaistų, jai nebuvo atlikta epidūrinė nejautra“, – tuomet rašė besididžiuojantis tėtis.

„Tuo pačiu noriu visus paraginti pasižiūrėti filmą #BuisnessOfBeingBorn ir sužinoti, kokie yra natūralaus gimdymo privalumai“, – pridūrė Corde.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)