46-erių metų amžiaus T. Spelling paskelbė nuotrauką iš užkulisių, padarytą Kanadoje, Vankuveryje. Nuotraukoje taip pat įamžintos dvi aktorės: 58-erių metų amžiaus Gabrielle Carteris ir 47-erių metų amžiaus Jennie Garth. Trijulė stovi lauke prie pietų stalo.

Jos vaidina populiariojo XX a. dešimtojo dešimtmečio serialo „Beverli Hilsas, 90210" tęsinyje. Tiesa, šį kartą aktorės įkūnija nebe senuosius personažus, bet... save (su tam tikrais pakeitimais).

Nuotrauką, kurioje trys moterys stovi ant namo stogo vilkėdamos juodus bikinius, T. Spelling pavadino „Sekmadienio šeimos pietūs...(jokio makiažo)".

Nors nemažai komentatorių gyrė trijulę ir nekantravo išvysti atgimusį serialą, kai kurie nebuvo tokie malonūs.

„Net nupurtė pamačius", – rašė vienas interneto naudotojas, kitas jam pritarė: „Aha, iš karto prisiminiau posakį: „per daug stengiasi išlikti dėmesio centre".

„Kaip šaunu, kad jūs, heiteriai, turit privačias paskyras!! Pasirodykit, bailieji troliai!!!", – širdo D. McDermottas.

T. Spelling nesileido į diskusijas su interneto troliais, tačiau atsakė gerbėjui, kuris paklausė, kodėl nuotraukoje nėra kitos seriale vaidinančios aktorės Shannen Doherty.

„Ji dar neatvyko į Vankuverį, tačiau laukiame nesulaukiame, kol Shannen Doherty prisijungs prie mūsų! Pasiilgome jos", – atrašė T. Spelling.

Aktorės vyro komentarai nėra pirmas kartas, kai D. McDermottas stoja ginti savo žmonos. Sausio mėnesį jis sureagavo į „Instagram" naudotojo mestus kaltinimus neva sutuoktiniai leido savo penkiems vaikams nutukti.

„Esu pasibaisėjęs ir pasišlykštėjęs komentarais apie savo vaikus, – rašė jis. – Tyčiojatės iš mano vaikų išvaizdos ir prie jų priekabiaujate??!! Kas jums pasidarė??!! Labai žema vadinti mano vaikus storais, tokie komentarai tikrai ne vietoje. Jie auga ir yra skirtingo amžiaus. Net jei jie turi antsvorio, koks skirtumas. Jie laimingi ir sveiki, nesvarbu, kad neatrodo kaip liekni supermodeliai. Žmonių būna įvairių. Kas jūs tokie, kad teistumėte."

Kovo mėnesį jis bendrino vaizdo įrašą, kuriame gina savo žmoną nuo aštrialiežuvių komentatorių, užsipuolusių ją po to, kai ji paskelbė nuotraukų fotofilmą, kuriame įamžinti judviejų vaikai, valgantys keksiukus „Little Bites".

„Sveiki, man iki gyvo kaulo įgriso, kad visi, kas netingi, įžeidinėja mano žmoną. Tai, kad ji yra garsenybė, nereiškia, jog galite sakyti ir daryti, ką panorėję, – aiškino D. McDermottas. – Ji paskelbė žinutę apie užkandį. Kas čia baisaus? Nejaugi nesate savo vaikams davę užkandžių? Pyragaičiai, sausainiai, koks skirtumas. Tai viso labo užkandis. Ji – nuostabi mama. Mes esame puikūs tėvai. Mūsų vaikai sveikai maitinasi: jie valgo daug vaisių ir daržovių, tačiau retkarčiais gauna ir užkandžių. Gal užteks pamokslauti?"

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)