Šaltinis sakė, kad paauglė, kuri su tėvu nepalaiko jokio ryšio, išsiuntė dokumentus keliems koledžams, bet kol kas jos širdis labiausiai linksta prie Fordham universiteto Niujorke mados studijų. Panašu, kad toks gyvenimo kelio pasirinkimas labai patiktų madą dievinančiai K. Holmes.

„Suri aktyviai renkasi koledžą. Katie norėtų, kad dukra liktų Niujorke, kad galėtų būti arti viena kitos. Katie labai didžiuojasi savo atžala, bet, panašu, rizikuoja perlenkti lazdą su noru apsaugoti savo vaiką nuo viso pasaulio“, – teigia šaltinis.

Suri Cruise

Nors K. Holmes itin aktyviai padeda dukrai visose gyvenimo srityse, paauglės tėvas, šešiasdešimtmetis „Neįmanomos misijos“ aktorius T. Cruise‘as procesuose nedalyvauja. Praėjus metams po skyrybų su K. Holmes jis atitolo ir nuo vienturtės dukros.

K. Holmes nutraukė ne tik santuoką, bet ir atsakė religijos, o tai buvusius sutuoktinius mirtinai sukiršino, dėl ko įtampos neatlaikė ir tėvo bei dukros santykiai.

„Suri nebepažįsta savo tėvo, jie nebendrauja jau dešimtmetį. Mergina nežiūri jo filmų, jo jos gyvenime paprasčiausiai nėra“, – teigia šaltinis. Nors T. Cruise‘as ir nepadeda dukrai rinktis studijų, už mokslą pagal itin slaptą skyrybų su K. Holmes sutartį mokės būtent jis.

Remiantis skyrybų dokumentais, T. Cruise‘as sutiko K. Holmes kiekvieną mėnesį, kol Suri sukaks aštuoniolika, mokėti po 400 tūkst. dolerių. Juose taip pat nurodyta, kad aktorius turi padengti visas Suri išlaidas, įskaitant medicinines, stomatologo, draudimo, mokslo, koledžo ir papildomų veiklų.

„Tomas kruopščiai vykdo visus finansinius įsipareigojimus Katie ir Suri“, – patikino šaltinis. Tik dukros gyvenime kitais būdais nei finansiškai nedalyvauja.

Anot šaltinio, Katie padarė viską, kad T. Cruise‘o nenoras bendrauti su dukra neturėtų jai neigiamos įtakos.

„Suri užaugo tokia, kokia yra, dėl to, kad ją užaugino vieniša motina iš Niujorko. Katie Suri visada buvo pati svarbiausia, ir Suri be proto myli mamą. Užaugo labai protinga mergaitė, ji jau virsta protinga ir žavinga moterimi. Turi grupelę artimų draugų. Puikiai žino, kas tokia yra ir kodėl tokia užaugo“, – pasakoja šaltinis.

Be mados (kalbama, kad jos drabužinės turinys vertas 5 mln. dolerių) Suri dar domisi muzika, netgi svarsto apie tokias studijas koledže. Praeitais metais romantinės komedijos „Alone Together“, kurią režisavo ir kurioje vaidino K. Holmes, anonso garso takelyje skambėjo būtent Suri atliekamas kūrinys „Blue Moon“.

Tada K. Holmes apie sprendimą leisti dukrai atlikti dvi dainas sakė: „Visada reikalauju didžiausio įmanomo talento. Todėl paprasčiau jos, nes ji labai talentinga. Ji sutiko, įrašėme dainas, buvo puiku“. Be to, Suri jau įsipareigojo dainuoti ir dar viename K. Holmes filme „Rare Objects“.

Kai Suri tebuvo ketverių, K. Holmes „Elle“ sakė, kad dukra dažnai turi nuomonę apie mamos aprangą: „Šiandien pasirinkau rudas verstos odos kelnes, o ji man ir sako – nepatinka tavo kelnės. Ir pataria, kokius batus turėčiau avėti. Arba pagiria, kad gerai atrodau. Ji turi akį“.

Per 2020 metų interviu „InStyle“ K. Holmes sakė, kad Suri užaugo labai stipri – „visada buvo labai stipri asmenybė“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)