„Norėjau parodyti, kaip atrodau eilinę dieną“, – parašė ji instagramo sekėjams.

Dainos „Toxic“ atlikėja atskleidė, kad dažnai jaučiasi nejaukiai, jeigu nebūna pasiruošusi nuotraukoms, ir todėl prieš fotografuodamasi pasipuošia.

„Pasijuntu nejaukiai, jei mane nufotografuoja nepasipuošusią... todėl visada labai stengiuosi ir rūpinuosi savo išvaizda... Bet kartais smagu tiek nesistengti ir atrodyti kasdieniškiau. Tiesa, tam reikia daug vidinės stiprybės“, – parašė ji.

Ji papasakojo ir įdomių dalykų apie savo praeitį: „Beje, buvau ne striksė, žaidžiau krepšinį, buvau įžaidėja.“

Dainininkė reguliariai publikuoja nuotraukas socialiniuose tinkluose savo gerbėjams, atskleidžia įvairius savo gyvenimo aspektus. Rugsėjį ji pasidalino nuotrauka su minimaliu kiekiu makiažo ir atskleidė, kad jaučia spaudimą visada gražiai atrodyti.

„Pirmą kartą gyvenime fotografuojuosi be didžiulio kiekio makiažo, – parašė ji instagrame ir įkėlė videoklipą, kuriame iš ari matyti jos oda. – Čia iš arčiau matosi veidas, man net baisu – matosi visos raukšlės.“

B. Spears teigė, kad nuo mažens rodymasis viešumoje turi savo kainą, ypač kai pasipila komentarai apie jos išvaizdą.

„Augti Holivude gali būti sunku. Visų svarbiausia – išvaizda, o žurnalistai gali būti negailestingi. Kodėl ji taip senai atrodo... Kodėl ji taip jaunai atrodo... kodėl ji per stambi... kodėl ji per liesa“, – rašė dainininkė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (64)