D. Milochinas užaugo Orenburge globėjų šeimoje. Biologinis blogerio tėvas turėjo problemų dėl priklausomybės nuo alkoholio, o mama nenorėjo sūnaus auginti viena, tad atidavė jį į vaikų namus. Tačiau ir naujuosius tėvus jaunuolis vargiai gali vadinti sau artimais žmonėmis. Nuo jų D. Milochinas, kai šiam buvo 16 metų, pabėgo į Anapą. Ten jis kurį laiką darbavosi padavėju.

Prieš metus D. Milochinas susikūrė „TikTok“ paskyrą. Šis socialinis tinklas kardinaliai pakeitė vaikino gyvenimą ir pavertė jį jaunimo dievuku. Dabar blogeris kartu su kitomis interneto žvaigždėmis gyvena specialiai jiems skirtame name, pavadintame „Dream Team House“. Čia ir gimsta populiarieji jų vaizdo įrašai.

„Nesibaiminu kalbėti apie tai, kiek uždirbu. Per mėnesį milijonas rublių (apie 12 200 eurų) tikrai būna, skaičius gali būti ir didesnis. Pelną neša reklama „TikTok“, „Instagram“, „YouTube“ paskyrose. Iš viso to uždirbu daugiau nei milijoną rublių“, – „YouTube“ kanale GQ pasakojo jaunuolis.

Kaip rašo starhit.ru, Dania prisipažįsta, kad, nepaisant didelių pajamų, jis sunkiai gali prisiminti, kur būtent uždirbtus pinigus išleidžia.

„Taksi, drabužiai... Nežinau“, – susimąstė blogeris.

„Ko gero, daug išeina visokioms kelionėms, mat aš dažnai kur nors važiuoju. Jei atvirai, mėginau analizuoti savo finansus ir vos neišprotėjau – nesuprantu, kur tie pinigai pradingsta. Aš visiškai nieko nesusitaupau. Aš bandau vadovautis tokiu principu, kad kai tik iš karto gausiu didesnę sumą, pavyzdžiui, du milijonus rublių už projektą, aš juos, žinoma, atsidėsiu. O kodėl turėčiau neleisti tų pinigų, kuriuos gaunu kasdien?“, – kalbėjo „TikTok“ žvaigždė.

D. Milochinas pažymi: jo įtėviai iš pradžių netikėjo, kad jis galės save išlaikyti neturėdamas išsilavinimo.

„Jie man kalbėjo: „Jei nori kažkuo tapti, reikia mokytis“. O aš atsakydavau: „Ne, aš būsiu blogeris“. Tėvas bandė mane įtikinti, kad žmonės negali užsidirbti tiesiog filmuodami vaizdo įrašus. Aš mėginau jį įtikinti, jog yra priešingai“, – kalbėjo žvaigždė.

Tiesa, Dania neapsiriboja vien tik vaizdo įrašų filmavimu. Dabar jis aktyviai įrašinėja muzikines kompozicijas, o neseniai netgi sukūrė bendrą vaizdo klipą su reperiais Timati ir Džiganu. D. Milochino planuose taip pat yra bendradarbiavimas su reperiu Morgenshternu, tačiau kol kas šis atsisakė.

Blogeris pažymi, kad niekada neskaičiavo, kiek žingsnių reikia nužengti iki sėkmės – jis paprasčiausiai mėgavosi procesu.

„Pamatau kokį nors smagų vaizdo įrašą, kuris man patinka, man dingteli idėja, aš ją staigiai užsirašau, stengdamasis nesigilinti į tai, kaip geriau ją įgyvendinti. „TikTok“ geriau ne galvoti, o jausti“, – savo sėkmės paslaptimis dalijosi Dania.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)