Po „Titaniko“ žiūrovai svajojo pamatyti, kaip meilė ekrane persikelia į tikrą gyvenimą, bet mylimaisiais aktoriai netapo, rašoma cheatsheet.com.

Nuo 1996 m. kartu dirbę K. Winslet ir L. DiCaprio subrendo kaip savo profesijos atstovai. Aktorė yra sakiusi, kad per tiek metų jie puikiai vienas kitą pažino.

Kaip rašė „Rolling Stone“, „vieną vakarą per pertrauką tarp filmavimų K. Winslet ir L. DiCaprio gulėjo ant denio, priėjo asistentas paklausti, ko jie norėtų valgyti.

„Leo buvo labai pavargęs, – prisimena K. Winslet. – Gulėdamas, padėjęs galvą man ant pilvo, paprašė sumuštinio. Asistentė paklausė, kokio sumuštinio norėtų, jis atsakė: „Kate pasakys.“ Ir Leo užsnūdo. Aš iš tiesų žinojau, ką jis mėgsta, kokį sūrį, kad nevalgo pomidorų ir raugintų agurkų. Pagalvojau – kaip keista taip puikiai pažinoti žmogų.“

Leonardo di Caprio bei Kate Winslet

Iš tiesų K. Winslet ir L. DiCaprio niekada nejautė vienas kitam romantinių jausmų. Pasak aktorės, tai būtų buvę netgi keista, nes jie – tarsi brolis ir sesuo. Be to, abiem reikia vienas kito palaikymo, o tą užtikrinti būtų sudėtinga, jei santykiai taptų romantinio pobūdžio.

„Mes su Kate daugeliu aspektų kartu užaugome šioje industrijoje“, – teigė L. DiCaprio. – Ilgą laikotarpį buvome vienas kitam palaikymo mechanizmas. Mes vienas kitam padėjome, vienas kitą vedėme pirmyn.“

K. Winslet yra sakiusi: „Manau, mūsų draugystė tęsiasi todėl, kad tarp mūsų niekada nebuvo romantinio ryšio. Žmonės tikriausiai nusivils tai išgirdę, juk kine mus siejo meilė iš pirmo žvilgsnio, glamonės ir bučiniai, bet realybėje to nėra buvę. Turėjome palaikyti vienas kitą, juk buvome labai jauni, reikėjo dirbti košmariškai ilgas valandas, tai buvo šokas organizmui.

Leonardo di Caprio bei Kate Winslet

Nors K. Winslet ne kartą akcentavo, kad su L. DiCaprio juos sieja broliški santykiai, ji pripažįsta, kad vieną kartą, „Titaniko“ filmavimo aikštelėje ji pajuto susižavėjimą draugu (veikiau – jo personažu). Toji scena – pirma Jacko ir Rose intymumo scena stovinčiame automobilyje.

K. Winslet pasakojo, kad moteris, kurią ji įkūnijo, Rose įsimylėjo Jacką DiCaprio asmenyje, tuo metu ją buvo apėmę gana painūs jausmai.

„Filmuojat tą sceną <...> Rose manyje mylėjo Jacką jame. Nors neturiu tokių jausmų Leo, tos scenos metu apėmę jausmai buvo malonūs. Ir staiga išjungia kameras, jis atsistoja ir nueina – scena nufilmuota. Pamenu, aš gulėjau ir galvojau: „Kaip gaila, kad jau viskas“, – pasakojo K. Winslet.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)