Kate, vėliau tapusi Kembridžo kunigaikštiene, ir princas Williamas susitiko universitete. Savo santykiuose išgyvenę keletą nuosmukių ir pakilimų, 2011-ųjų gegužę jiedu susituokė. Pora augina tris žavingus vaikus, spėliojama, kad jų jauna šeima gali pasipildyti dar vienu nariu.

Kaip rašo express.co.uk, karališkosios šeimos reikalų komentatorė atskleidė vieną iš priežasčių, dėl kurių Williamas įsimylėjo Kate.

Karališkosios šeimos klausimų apžvalgininkė Erin Hill žurnalui „People" sakė: „Karališkajai šeimai yra itin svarbios tam tikros vertybės, pavyzdžiui, augti Anglijos kaime ir būti apsuptam artimais ryšiais susijusių šeimos narių. Karalienė mėgsta būti lauke, ji būna pati laimingiausia, kai gali būti gamtoje drauge su savo žirgais ir vilkėti tvido apdarus. Šis pomėgis sieja jas su Kate".

„Williamas ilgėjosi artimos šeimos, nes būdamas toks jaunas neteko mamos. Kate yra labai artima savo tėvams, broliui ir seseriai, lygiai taip pat ji palaiko glaudų ryšį su Williamo artimaisiais", – aiškina E. Hill.

Princui Williamui buvo vos 15 metų, kai automobilio avarijoje žuvo jo motina – princesė Diana.

Motinos netektis paskatino artimesnius Williamo ir jo brolio Harry'io santykius. Princas Haryy'is apie tai pasakojo 2005-aisiais.

Sasekso kunigaikštis tuomet sakė: „Nuostabu, kokie artimi mudu tapome. Jis yra vienintelis žmogus šiame pasaulyje, kuriuo iš tiesų galiu pasitikėti. Mes galime kalbėtis apie bet ką. Mes suprantame vienas kitą ir suteikiame reikiamą paramą".

Williamas, ko gero, norėtų, kad tokiu pačiu tarpusavio ryšiu galėtų džiaugtis ir jo vaikai. Jau dabar panašu, jog penkiametis princas George'as ir ketverių princesė Charlotte yra geriausi draugai.

Jaunieji Kembridžai buvo pastebėti žaidžiantys drauge, kai jų tėtis tuo metu žaidė polą. Dabar Charlotte pradėjo lankyti tą pačią mokyklą kaip ir jos vyresnysis brolis.

Dar viena priežastis, dėl kurios Williamas gali trokšti artimų šeimos ryšių, yra ta, kad jis nori, jog jo vaikams viskas klostytųsi kaip įmanoma įprasčiau ir normaliau.

Kate sesuo Pippa Middleton kalbėjosi su NBC žurnalistu Mattu Laueriu apie tai, kaip ji siekia, kad daugelis dalykų išliktų paprasti ir žemiški nepaisant ryšių su karališkąja šeima: „Mes daug ką tebeveikiame drauge, šeimos rate. Manau, kad mums visiems tas yra svarbiausia: mūsų šeima yra labai artima, tad galime vienas su kitu elgtis įprastai ir normaliai. Iš esmės tai mums padeda išlikti žemiškiems ir paprastiems".

Princesė Diana stengėsi, kad jos vaikai gyventų žemiškoje aplinkoje. Šešerius metus Dianos asmeniniu sekretoriumi dirbęs Patrickas Jephsonas pasakojo, kad Diana norėjo užtikrinti, jog berniukai matys, kaip gyvenimas atrodo peržengus karališkųjų rūmų ribas.

„ABC News" P. Jephsonas sakė: „Ji pasirūpindavo, kad vaikai patirtų tokius dalykus kaip apsilankymas kine, pastovėtų eilutėje prie „McDonalds", kad nusipirktų skanėstų. Tai tokie dalykai, kurių patirtimi jie galėjo pasidalinti su draugais".

Panašu, kad tokio paprastumo Kate siekia ir savo mažiesiems.

Kate draugė „People" pasakojo: „Ji nori auginti vaikus taip, kaip pati buvo auginama – gyventi kaime su artimais ryšiais susijusiais šeimos nariais. Kate nepaprastai trokšta, kad jos vaikai augtų normalioje ir paprastoje aplinkoje".

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)