Kolega, su kuriuo M. Markle daug bendradarbiavo prieš sutikdama savo būsimąjį vyrą princą Harry‘į, atskleidė, kad ji jau seniau buvo vadinama „princese“ dėl savo „sudėtingo“ ir „reiklaus“ elgesio filmavimo aikštelėje. Apie tai operatorius papasakojo išskirtiniame interviu „Daily Mail“.

Pasak profesionalaus operatoriaus, Meghan į filmavimo aikštelę drauge atsivesdavo visą palydą ir įvesdavo griežtas taisykles, tarp kurių – draudimas rodyti jos pėdas.

38-erių aktorės pėdos tapo karšta pokalbių tema po to, kai ji 2018-aisiais karališkojo turo Naujojoje Zelandijoje metu nusiavė batus ir pademonstravo tai, kas, kai kurių manymu, yra po iškrypusio didžiojo pėdos piršto korekcijos likęs randas.

Prieš kelerius metus filmavimo metu komandai tapo aišku, kad Meghan „nekenčia savo pėdų“.

Serialo „Suits“ („Kostiumuotieji“) aktorė taip pat reikalaudavo, kad filmavimų metu būtų patiekiamas brangus šampanas. Viso filmavimo metu ji reikalaudavo išskirtinio dėmesio ir elgdavosi tarsi būtų „superžvaigždė“.

„Ji reikalavo rūpestingos priežiūros ir buvo šiurkšti bei reikli, jos elgesys buvo sudėtingas“, – pasakojo kolega.

Meghan Markle

Jis savo prisiminimais pasidalijo po to, kai „Daily Mail“ paskelbė keletą įspūdingų Meghan nuotraukų iš profesionalios fotosesijos dabar nebeveikiančiam mados ir grožio portalui.

2015-aisiais šiuos vaizdus įamžinęs gyvenimo būdo fotografas Tommy Mendesas pasakojo, kad Meghan tuomet buvo „smarki“, pasirodydavo su 12 asmenų palyda ir jausdavosi tarsi „svarbią misiją vykdanti moteris“.

Šiose nuotraukose Meghan vilki stilingus darbui biure tinkamus drabužius ir atrodo labai veikli.

Savo tapatybės atskleisti nepanoręs – mat tebedirba šioje srityje – operatorius pasakojo, kad kai jis Toronte (Kanadoje) dirbo reklaminiame projekte, kuriame dalyvavo ir būsimoji kunigaikštienė, tada taip pat besifilmavusi seriale „Suits“, ji jau garsėjo sudėtingu savo būdu.

Meghan Markle

„Žmonės man sakydavo: „Pasiruošk, nes su ja bus nelengva“. Ją vadindavo „princese“, – prisiminė videografas.

„Kai aš ją pamačiau, nežinojau, kas ji tokia. Nuo pat tos akimirkos, kai atvyko, ji elgėsi tarytum diva. Tai atsispindėjo jos laikysenoje, požiūryje, nustatytose taisyklėse, tame, kaip ji kalbėjosi su žmonėmis“, – aiškino vaizdo medžiagos kūrėjas.

Jis tęsė: „Ji buvo su (beisbolo) kepurėle, slėpė savo veidą, buvo nuleidusi galvą ir nuolatos pirmyn atgal vaikštinėjo į grimo kambarį. Atrodė, tarsi atvyko garsi diva, kuri nenori, kad žmonės ją pastebėtų – panašiai kaip gatvėmis vaikštančios įžymybės nenori, kad jas pričiuptų paparacai“.

„Visa tai stulbino. Nebuvau sužavėtas. Visi galvojo: „Ji elgiasi kaip pirmo ryškumo žvaigždė, nors tėra menkai žinoma aktoriukė“. Tačiau toks elgesys veikiau atrodė kaip superžvaigždės karikatūra, nes tikros superžvaigždės, jei tik joms nepasitaiko itin juoda diena, elgiasi natūraliai, būna paprastos ir santūrios“, – tvirtino kalbinamas vyras.

Jis pasakojo, kad minėtasis filmavimas vyko dar prieš tai, kai paaiškėjo, kad televizijos aktorė susitikinėja su princu Harry‘iu.

Jis teigė, jog M. Markle atvyko su savo komanda ir ilgu reikalavimų sąrašu.

„Ji nuo pat pradžių darė spaudimą, kad visos jos užgaidos ir reikalavimai būtų patvirtinti. Filmuoti ją buvo lengva. Vos prasidėjus filmavimui, ji tvirtai žinodavo, ką daryti. Tačiau vos tik išjungus kameras ji tampa tikrai ne pačiu draugiškiausiu žmogumi. Ji kėlė daugybę reikalavimų: būtina gauti konkrečių gėlių, negalima jos filmuoti, kai daromas makiažas, filmavimui reikia gauti konkrečios rūšies šampano. Dėl kiekvieno kadro reikėjo gauti leidimą. Ji viskam vadovavo. Jautiesi tarsi vaikščiodamas peilio ašmenimis. Drauge su savimi ji atsigabendavo komandą – savo vizažistę ir už viešinimą bei reklamą atsakingą specialistę. Jos buvo tarsi viena gauja, stebėdavo kitus žmones, juokdavosi ir tarpusavyje smagindavosi“, – sakė videografas.

Filmavimams tebesitęsiant, Meghan nusiteikimas nesikeitė.

„Paprastai, kai befilmuojant pasiūlai kokį nors variantą, žvaigždės neprieštarauja ir sako: „Gerai, pamėginsiu“. Bet ji mąstė kitaip. Ji turėjo daug sprendimo galios, tačiau visgi ji yra aktorė, o aš filmuoju ir režisuoju, tad leiskite man dirbti savo darbą“, – aiškino specialistas.

Sykį jis pastebėjo, kad Meghan, sprendžiant iš balso, pasirodė ištroškusi, tad pasiūlė jai gurkštelėti vandens, o tada jie galės ir toliau filmuoti. Tačiau aktorė atsisakė ir aiškino, kad nenori „elgtis kaip robotas“.

Meghan Markle

„Pagalvojau: „Ką tu čia dabar kalbi?“ Tai elementarus dalykas – atrodo, kad ištroškai, tad gurkštelk vandens“. Pažvelgiau į kolegą, paklausiau, ką daryti, ir jis nurodė filmuoti toliau“, – prisiminė videografas.

Meghan taip pat turėjo taisyklę, privertusią kilstelėti antakius visą videografo komandą: nebuvo galima filmuoti ar kitaip įamžinti jos pėdų.

„Vienas mano komandos narys, mieliausias žmogus pasaulyje, filmavimo pabaigoje dėl jos šiurkštaus elgesio jautėsi traumuotas. Jis man pasakojo, kad kartą jis ėmė filmuoti jos pėdas – tai turėjo būti papildoma filmuota medžiaga. Nepamenu, ar man apie tai sakė anksčiau, bet aš supratau, kad ji nekenčia savo pėdų. Tad kai jis ėmė filmuoti, visi į jį sužiuro, tarsi norėdami sušukti: „Ką, po velnių, tu čia darai? Vėliau jam buvo pasakyta, kad dienos darbai baigti“, – prisiminė videografas.

Jis tęsė: „Pasakiau jam: „Ko gero, matome ją paskutinį kartą“. O paskui paaiškėjo, kad ji ėmė susitikinėti su princu. Nemanau, jog ji nusipelno tokio dėmesio. Manęs ji nesužavėjo, esu tikrai nustebęs, kad jai pavyko apsukti galvą princui. Ji pasirodė labai išlepinta ir netikra“.

Operatorius buvo įspėtas, kad Meghan gali atmesti jo sukurtą vaizdo įrašą. Tačiau ji patvirtino šį darbą be jokių problemų.

Vyras interviu pridūrė: „Net jei ir susitikinėji su princu, man tai nedaro įspūdžio: aš dirbu savo darbą, o tu dirbi savąjį, tad ir toliau taip tęskime. Jeigu būčiau sulaukęs dar vieno pasiūlymo dirbti su ja, būčiau jį atmetęs. Nenorėčiau daugiau dirbti su tokiu žmogumi“.

Jis pripažino vėliau iš kolegos girdėjęs, kad šio patirtis su Meghan buvo teigiama: „Vėliau girdėjau iš kitų ją filmavusių žmonių, kad ji elgėsi maloniai, tad galbūt jos požiūris pasikeitė“.

Kitas fotografas, dirbęs su M. Markle dar iki tol, kol ji sutiko Harry‘į, sakėsi taip pat buvęs nustebintas jos palydos dydžio, tačiau tikino, kad ji buvo labai „maloni“.

Meghan Markle

44-erių Tommy Mendes, kuris dabar yra vienas iš populiaraus Manhatano baro „Bar Belly“ vadovų, fotografavo Meghan jau nebeegzistuojančiam Niujorko gyvenimo būdo portalui „The Aesthete“ – tai buvo 2015-aisiais, dar prieš Meghan sutinkant princą Harry‘į.

„Dirbti su ja neabejotinai buvo sudėtinga. Paprastai fotosesijoje būna tik keletas žmonių, tačiau paskui ją vaikščiojo gal 12 žmonių komanda. Jos asmeninė makiažo meistrė ir panašiai. Tai buvo kiek neįprasta“, – pasakojo T. Mendesas.

„Aš vis juokaudavau: „Regis, mergina vykdė rimtą misiją – ir, ko gero, jai pavyko“. Tada aš net nežinojau, kas ji tokia. Tiesą pasakius, nežinau ir dabar“, – tikino T. Mendesas.

Jis pridūrė: „Ji buvo pretenzinga, bet man pasirodė labai miela. Ji tikrai puikiai jaučia kamerą ir turi reikalingą charizmą, ji žino, ką daro“.

Meghan ir Harry‘is, nuo šių metų balandžio 1-osios atsisakę aukšto rango karališkosios šeimos narių statuso, neseniai persikėlė į Kaliforniją. Sklinda gandai, kad Meghan Holivude dairosi darbo filme ar seriale.

Paskutinis jos darbas buvo „Disney+“ dokumentinis filmas apie gamtą „Elephant“, kuriame M. Markle įgarsino pasakotoją.

Kalbos apie tai, kad M. Markle charakteris yra sudėtingas, nėra naujiena.

Meghan jau netrukus po vedybų karališkųjų rūmų darbuotojai praminė Sunkaus būdo kunigaikštiene (angl. „Duchess Difficult“).

Buvo pranešama, kad jos reikalavimų padėjėjams buvo jau per daug. Dėl savo „diktatoriško“ elgesio ir penktą valandą ryto siunčiamų elektroninių laiškų M. Markle atsidūrė apkalbų centre. Kaip teigta, keletas padėjėjų dėl to išėjo iš darbo.

Taip pat buvo tvirtinama, kad ji dažnai piktai kritikuodavo darbuotojus sukeldama trintį tarp jų ir princo Williamo ir Kate šeimos.

Žurnalisto ir knygų apie karališkąją šeimą autoriaus Roberto Jobsono knyga taip pat atskleidė, kad prieš karališkąsias vestuves Harry‘is darbuotojams pasakė: „Meghan gauna tai, ko užsimano“.

Tvirtinama, kad Meghan reikalavo oro gaiviklių, kurie padėtų užmaskuoti „priplėkusį“ Šv. Jurgio koplyčios, kurioje vyko vestuvės, kvapą, tačiau karališkųjų rūmų darbuotojai atsisakė.

Kaip pranešama, M. Markle reikalavimas darbuotojus apstulbino, nes koplyčia yra nuolatinė karalienės maldos vieta, o jos požemiuose palaidota nemažai šalies monarchų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (181)