Eksperto teigimu, princas Harry nekantrauja pasidalinti savo dešimties metų karine patirtimi, norėdamas pagelbėti Ukrainai, kuriai tenka kovoti su Vladimiru Putinu.

Pranešama, kad Sasekso hercogas, kuris yra du kartus tarnavęs Afganistane, norėtų pasiūlyti Ukrainai savo pagalbą kare su Rusija.

Naujausiame įraše „YouTube“ kanale karališkasis ekspertas Neilas Seanas aptarė princo, kuris kariuomenę paliko 2015 metais, karinę karjerą.

Anot N. Seano, hercogo metai kariuomenėje buvo labai margi, tačiau kartą savo karinę karjerą jis yra pavadinęs vienu laimingiausių savo gyvenimo laikotarpių.

„Manau, kad jam patiko bičiulystė, atitolimas nuo karališkojo gyvenimo ir daugiau turėto privatumo“, – sakė jis.

„Akivaizdu, kad kariuomenėje jam labai patiko, nes vėliau pats įsteigė „Invictus“ žaidynes, o apie šį jo gyvenimo etapą „Netflix“ platformoje bus parodytas dokumentinis filmas“, – pridūrė N. Seanas.

„Pasak labai gerai informuoto šaltinio, kaip privatus asmuo princas Harry labai norėtų pasiūlyti savo pagalbą Ukrainai – nuvykti vizito arba šaliai padėti nuotoliniu būdu“, – tvirtina ekspertas. Pastarojo požiūriu, tai būtų labai gera idėja, nes esą Sasekso hercogas vis dar nėra atsigavęs po nutrauktos karjeros kariuomenėje ir atimtų karinių laipsnių.

„Tai jį tikrai užgavo. Akivaizdu, kad dabar, jos karališkajai didenybei princesei Anne perėmus didžiąją dalį jo buvusių pareigų neseniai įvykusio vizito [į Jungtinę Karalystę] metu, jam tai buvo itin skaudus smūgis“, – teigia N. Seanas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją