Rusijos žiniasklaidai duotame interviu jis nurodė, kad A. Pugačiova išskrido į Izraelį gydytis. Tiesa, jos ligos vyras neįvardijo, praneša ukrainiečių portalas unian.net.

„Girdėjau, kad A. Pugačiova į Izraelį išvyko gydytis, bet nežinau, kuo ji serga. Gali būti, kad ši informacija įslaptinta. Juk ji nieko nepasakoja. Tai jos reikalas“, – sakė B. Kirkorovas.

Rusijos žiniasklaida, remdamasi dainininkės pažįstamų pasakojimais, rašo, kad garsenybė seniai norėjo išvykti į Izraelį. A. Pugačiovai artimų šaltinių teigimu, ji seniai buvo viską suplanavusi – dabar gyvena Izraelyje, bet ateityje gali sugrįžti.

„Tarkime, galiu pasakyti, kad ji išvažiavo visiems laikams, o ji rytoj ims ir parvažiuos! Viskas paprasta: užsinorėjo – atvažiavo, užsinorėjo – išvažiavo. Ir savo kelionių A. Pugačiova su niekuo neaptarinėja“, – pridūrė šaltinis.

Kalbas apie atlikėjos sveikatos problemas paaštrino ir neseniai internete pasirodžiusi nuotrauka, kurioje įamžinta į Laimos Vaikulės koncertą atvykusi Ala. Akyli internautai ant garsios estrados žvaigždės rankos pastebėjo darinį, panašų į auglį. Žinia žaibiškai pasklido „Telegram“ kanale „NeMalakhov Telegram“.

„Beje, pažiūrėkite, koks auglys ant rankos... Baisu“, – stebėjosi vienas iš komentatorių.

Scenos primadonos ginti stojo žinoma tinklaraštininkė Anna Kalašnikova. Ji tikino, kad viskas nėra taip blogai, kaip rašoma spaudoje.

Kalašnikova ragino nespekuliuoti remiantis viena nuotrauka ir gerbti garbaus amžiaus žvaigždes, kurios viešumoje stengiasi išlikti orios.

„Man atrodo, kad tokiame amžiuje mes nei vienas nebūsime toks, koks buvome. Tokia yra realybė. Tai laukia mūsų visų . Manau, kad pagal savo amžių, Ala atrodo puikiai – išlaiko figūrą, stilingai rengiasi. Jos pavyzdžiu reikia sekti, o ne viešai pasmerkti!“, – sakė Anna.

Primadona persikėlė į Izraelį

Prasidėjus Rusijos invazijai į Ukrainą, A. Pugačiova su šeima išvyko gyventi į Izraelį ir gavo šios šalies pilietybę. Ji atvirai nekalba apie karą, tačiau jos sutuoktinis Maksimas Galkinas šiuo klausimu neieško žodžio kišenėje, o A. Pugačiova jį visiškai palaiko.

Beje, A. Pugačiovos bičiulis, muzikos kritikas Artemijus Troickis sakė, kad Rusijos Federacijoje (RF) ant jos pilamas purvas, buvo atimta pensija. Tuo tarpu M. Galkinas savo gimtinėje buvo pripažintas „užsienio agentu“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)