„CouponCodes4u“ apklausė 2 tūkst. 407 tėvelius. Dauguma nusprendė, jog M. Cyrus – pats blogiausias garsenybės pavyzdys, kuriu tik galėtų sekti jų atžalos.

M. Cyrus netgi pavyko aplenkti pašėlusią ir bėdų dėl narkotikų turinčią Amandą Bynes, kuri tenkinasi tik ketvirtąja sąrašo vieta. M. Cyrus tėvams nepatinka dėl pernelyg agresyvaus ir seksualaus įvaizdžio bei nenoro gyvenime siekti teigiamų pokyčių.

Antroje blogiausių pavyzdžių vaikams sąrašo vietoje atsidūrė nuolat problemų prisikurianti Lindsay Lohan. Jai į nugarą šnopuoja asmeninį gyvenimą be perstojo afišuojanti Kim Kardashian.

Penktoje vietoje atsidūrė realybės šou „Teen Mom“ žvaigždė Farrah Abraham. Toliau seka skandalingoji Rihanna ir Ke$ha.

Į dešimtuką blogiausią pavyzdį vaikams rodančių garsenybių pateko ir dar viena Kardashian klano atstovė Kourtney (jai atiteko aštuntoji vieta). Po jos – Heidi Montag ir Taylor Momsen.

Pagrindinės priežastys, kodėl tėveliams nepatinka šios garsenybės yra šios: prasti gyvenimo sprendimai, talento stoka ir seksualumo kultas.
Pamanėte, jog tėveliams neįtinka tik garsios merginos ir moterys? Ne. Atsirado vietų ir vyrams. Pirmąją blogiausią pavyzdį vaikams rodančių vyrų sąrašo vietoje įsitaisė 2009 metais mylimąją Rihanną sumušęs Chrisas Brownas. Antroje vietoje atsidūrė Kanye Westas, o trečioje – Justinas Bieberis.

„CouponCodes4u“ atstovas Markas Pearsonas sako: „Garsenybėms turbūt labai sunku – nors jų nepažįsta, jų gyvenimą stebi ir kiekvieną žingsnį vertina žmonių visame pasaulyje. Bėda ta, kad daug jaunų amerikiečių dievina konkrečias įžymybes, o tai kelia nerimą jų tėvams. Mūsų atliktos apklausos rezultatai aiškiai parodė, jog dauguma tėvų ne tik patys nesižavi šių dienų garsenybėmis, bet ir draudžia savo atžalomis tą daryti“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (60)