Laiške, į kurį duktė jam neatsakė, Th. Markle‘as priminė, kad dukters vyras princas Harry‘is (34 m.) anksčiau garsėjo ir skandalingais poelgiais. M. Markle tėvas rašė: „Niekada nuogas nesimaudžiau baseine ir nebuvau persirengęs naciu.“

Pasigirdus nusiskundimams Sasekso kunigaikštienės elgesiu po vestuvių, Th. Markle‘as (74 m.) viešai pareiškė neatpažįstąs savo dukters.

Pastarosiomis savaitėmis sklando gandai, kad M. Markle yra įnoringa, kad 5 val. ryto rašo elektroninius laiškus personalui ir nesutaria su Kate Middleton.

Apie tai atvirai prakalbo anksčiau su M. Markle bendraudavęs TV laidų vedėjas Piersas Morganas. Jo pasakojimas apie tikrąjį kunigaikštienės Meghan veidą šokiravo daugelį.

Į pensiją išėjęs Holivudo scenografas sako, kad anksčiau aktore dirbusi jo duktė pasižymėjo reiklumu, tačiau niekada nebuvo nemandagi.

Jis pabrėžė: „Neatpažįstu šios asmenybės.“

M. Markle tėvas sulaukė kritikos už tai, kad priminė ankstesnį skandalingą princo Harry‘o (34 m.) elgesį persirengimą naciu (kai Harry‘ui buvo 20 m.), 2012 m. į viešumą nutekėjusias apsinuoginusio Harry‘o Las Vegase nuotraukas.

Tiesa, princas Harry‘is jau senokai giriamas už tai, kad visiškai pakeitė įvaizdį – iš vakarėlių mėgėjo virto darbščiu, atsakingu karališkosios šeimos atstovu.

Vis tik Kensingtono rūmai nenutildė Th. Markle‘o skundų dėl to, kad Sasekso kunigaikštis ir kunigaikštienė jį ignoruoja.

Ši istorija prasidėjo dar prieš karališkosios poros sutuoktuves gegužę – M. Markle tėvas pozavo paparacų nuotraukoms. Vėliau jį ištiko širdies smūgis, todėl jis negalėjo dalyvauti sutuoktuvėse St. George‘o koplyčioje Vindzoro pilyje.

Naujausiuose prieštaringai skambančiuose ir vertinamuose interviu Th. Markle‘as skundžiasi šaltu karališkosios poros elgesiu ir teigia, kad į visas jo pastangas susitaikyti atsakoma spengiančia tyla.

Kensingtono rūmai paneigė pranešimus, kad antroji Sasekso kunigaikščio ir kunigaikštienės asistentė išeina iš darbo.

Neseniai paaiškėjo, kad M. Markle asmeninė asistentė išėjo iš darbo vos po pusės metų.

Kalbėta, kad Melissa Toubati (39 m.) pravirkdydavo M. Markle reikalavimai. Anksčiau dainininkui Robbie‘ui Williamsui ir jo žmonai Aydai Field dirbusiai asistentei darbas su M. Markle pasirodė per sudėtingas. Šaltinis teigė, „Jos darbas buvo labai įtemptas, galiausiai jis pasidarė jai per sunkus. Jei teko didžiuli krūvis. Meghan pateikdavo jai daug pageidavimų, galiausiai ji net apsiverkė. Melissa – profesionalė, ji – fantastiška savo srities specialistė, tačiau situacija pasiekė kritinę ribą, pasidarė paprasčiau joms abiem išsiskirti.“

Sklando gandai, kad asmeninė Meghan ir Harry‘o sekretorė Samantha Cohen (50 m.), išdirbusi 17 m. su karališkąja šeima, ketina išeiti iš darbo, kai pavasarį gims karališkasis kūdikis.

Tiesa, oficialūs asmenys teigia – S. Cohen ir planavo laikinai dirbti su karališkaisiais jaunavedžiais. Pranešama, kad ji dirbs asmenine Meghan ir Harry‘o sekretore iki 2019 m. pabaigos arba 2020 m. pradžios.
M. Markle (37 m.) nuo 11 m. gyveno su tėvu. Šis tvirtina visada mokęs dukterį pagarbos šalia dirbantiems žmonėms.

Jis teigė: „Nenoriu žodžiais ar veiksmais įskaudinti dukters, tačiau nerimauju, kad ji sau pakenks. Meghan užaugo filmavimo aikštelėje. Mokiau ją gerbti filmavimo komandą. <...> Neapsimetu, kad žinau, kokia ji dabar. Ji linkusi laužyti taisykles, tačiau tokio darkymosi nebuvau pastebėjęs.“

Th. Markle‘as skundžiasi ignoruojamas, o M. Markle motina Doria Ragland priešingai – dukters ir žento dėmesio stoka nesiskundžia.

Pirmame Sasekso kunigaikštiene tapusio M. Markle inicijuotame projekte – labdaringame receptų knygos pristatyme (lėšos turėjo būti skirtos nuo gaisro nukentėjusiai vakarų Londono bendruomenei) dalyvavo ir jos motina D. Ragland. Kalbama, kad ji ketina persikelti į Londoną, kad galėtų gyventi arčiau dukters ir būsimo anūko ar anūkės.

Th. Markle‘as tvirtina užpylęs Meghan laiškais ir žinutėmis, netgi važiavęs į Los Andželą ir perdavęs Doriai ranka rašytą laišką, kuriame klausė Meghan, kodėl ji jį ignoruoja. Netikra Meghan sesuo Samantha taip pat ragina Meghan susitaikyti su tėvu.

Tačiau iš Kensingtono rūmų iki šiol nieko negirdėti. M. Markle atsidėjusi naujoms pareigoms – ji dalyvavo karališkajame ture po Australiją, Naująją Zelandiją, Fidžį ir Tongą, taip pat dalyvauja įvairiuose oficialiuose renginiuose su princu Harry‘u.

Apie karališkąją šeimą rašanti Ingrid Seward mano, kad M. Markle tėvui nederėtų priminti princo Harry‘o praeities klaidų, tačiau nuo M. Markle priklauso, kokia eiga pasisuks įvykiai.

Ji teigė: „Akivaizdu, kad Meghan tėvas jaučiasi labai įskaudintas, užjaučiu jį dėl to. Matyti, kad jis jaučiasi ignoruojamas dukters, kuri jam neskambina. Nėra reikalo puldinėti Harry‘o, kita vertus, jam (tėvui) atrodo, kad Harry‘is ir Meghan netinkamai su juo elgėsi, jis jaučiasi visiškai atstumtas. Visada yra būdų išspręsti tokias situacijas, tai priklauso nuo Meghan. Kuo labiau jie jo vengs, tuo jam bus skaudžiau.“

Veikiausiai labiausiai M. Markle įvaizdžiui kenkia kalbos apie stiprėjančią įtampą tarp jos ir svainės Kate Middleton. Skalndė gandai, kad k. Midlleton net apsiverkė dėl reikalavimų princesės Charlotte suknelei per M. Markle sutuoktuves.

Kensingtono rūmai paneigė ir dar vieną gandą – neva M. Markle nepagarbiai elgiasi su K. Middleton personalu.

Kalbama, kad Kembridžo kunigaikštienė pareiškė: „Tai nepriimtina. Jie – mano personalas, aš su jais kalbuosi.“

Žinia, kad princas Harry‘is su žmona keliasi į kotedžą Frogmore parke ir nebus kaimynai su Kensingtono rūmuose gyvenančiais Williamu ir Kate, dar labiau sustiprino įtarimus.

Karališkoji rezidencija yra Vindzoro pilies teritorijoje, už 25 mylių nuo Londono.

Nuotraukų albume - prisiminimai apie poros vestuves:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (60)