42 metų S. Graf ir 41 metų A. Agassi augina du vaikus – sūnų Jadeną Gilą ir dukrą Jaz Elle. Duodamas interviu leidiniui „InStyle Beauty“ A. Agassi atskleidė, kad dešimtmetis sūnus mielai žaidžia beisbolą, o aštuonerių dukra šoka hiphopą.

Buvęs vienas garsiausių pasaulio tenisininkų teigia, kad vaikams jokio spaudimo nedaro. „Mes jiems nenurodinėjame, kuo jie turėtų domėtis“, - sakė A. Agassi. Jis įsitikinęs, kad vaikai turi patys įgauti patirties ir apsispręsti, ko jie nori. Vis dėlto buvęs profesionalus sportininkas neslepia, jog jam svarbu, kad atžalos nors šiek tiek sportuotų. Jis neabejoja, kad tai gyvenime praverčia.

„Privalai išspręsti problemas ir rasti kelią tikslui pasiekti. Sportas išmoko disciplinos ir susitelkimo“, - įsitikinęs A. Agassi.

Sportininkas kartu su visu šeimos klanu gyvena savo gimtajame Las Vegase. Be jo, S. Graf ir judviejų vaikų netoliese gyvena Steffi motina ir brolis su keturiais vaikais. Čia šaknis įleido ir Andre tėvai bei kiti jų vaikai.

Būtent apie tokį gyvenimą visada svajojo iš Vokietijos kilusi S. Graf. „Jeigu būčiau žinojusi, koks mano gyvenimas bus sulaukus 42 metų, nebūčiau nieko geresnio net įsivaizdavusi“, - sakė moteris duodama interviu leidiniui „Freundin“.

S. Graf ir A. Agassi susituokė 2001 metų spalį. Jam tai antroji santuoka. Nuo 1997 iki 1999 metų sportininkas buvo vedęs aktorę Brooke Shields.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją