Remiantis reperio teisininkų parengtu atsaku, 43 metų K. Westas reikalauja jungtinės teisinės ir fizinės vaikų globos: septynmetės North ir trejų Chicago bei sūnų penkerių metų Sainto ir Psalmo, kuriam gegužę sukaks dveji.

K. Westas taip pat teismo prašo užtikrinti, kad sutuoktiniai neprivalės vienas kito išlaikyti.

Dokumente K. Westo advokatai skyrybų priežastimi įvardija nesutaikomus charakterių skirtumus, nors tiksli data, kai pora apsigyveno atskirai, nenurodoma.

K. Westas ir K. Kardashian pradėjo susitikinėti 2012 metais, o susituokė 2014 metų gegužės 24-ąją. K. Kardashian skyrybų po septynerių metų santuokos pareikalavo vasarį. Tuo metu šaltiniai PEOPLE sakė, kad nei realybės šou „Keeping Up with the Kardashians“ žvaigždė, nei K. Westas neketina ginčyti vedybinės sutarties ir jau artimiausiu metu taikiai susitars dėl visų piniginių ir kitų reikalų.

Prieš skyrybas pora išgyveno itin nelengvą laikotarpį. Ant skyrybų slenksčio pora balansavo praeitą vasarą, tačiau tąkart santuoką pavyko išsaugoti. Deja, bet ne ilgam.

Sausį ne vienas šaltinis PEOPLE patvirtino, kad K. Kardashian kreipėsi į gerai žinomą skyrybų advokatę Laurą Wasser ir planuoja pateikti skyrybų dokumentus. „Tiesiog šeimos ateities klausimais jų požiūris kardinaliai išsiskyrė. Kim su tuo jau susitaikė“, – tuo metu kalbėjo vienas porai artimas šaltinis.

Skyrybų proceso metu K. Kardashian ir toliau gyvena savo 60 mln. dolerių vertės Hidden Hills name, kuriame prieš tai gyveno visa šeima. K. Westas šiuo metu blaškosi tarp Los Andželo ir savo rančos Vajominge.

„Kim planuoja ir toliau su vaikais gyventi name Hidden Hills. Tai jų namai, ir Kim bent jau kol kas iš jų niekur keltis nenori. Abu vieningai sutaria, kad kuo mažiau streso patirs jų atžalos, tuo bus geriau. Kanye nori, kad jie būtų laimingi. Nenori su Kim dėl nieko pyktis ir kariauti“, – sakė porai artimas šaltinis.

K. Westui artimas šaltinis anksčiau PEOPLE sakė, kad 22 „Grammy“ statulėles savo kolekcijoje turintis muzikos kūrėjas „nėra laimingas“, bet jau susitaikė su likimu.

„Jis žinojo, kad tai jau neišvengiama, bet nuo to nė kiek ne lengviau. Jam tikrai sunkus metas“, – paaiškino artimas šaltinis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)