W. Rooney buvo sustabdytas policininkų, kuomet vairavo savo meilužės Lauros Simpson automobilį. Futbolininkas leidžiamą girtumo ribą viršijo net tris kartus.

Išgirdęs teismo sprendimą W. Rooney ėmė atgailauti. "Noriu viešai atsiprašyti už tai, jog sėdau prie vairo išgėręs. Tai buvo netinkamas sprendimas, - kalbėjo W. Rooney. - Aš jau atsiprašiau savo šeimos, vadybininko, pirmininko . Dabar noriu viešai atsiprašyti visų gerbėjų, visų, kurie mane palaikė karjeros metu tiek metų."

W. Rooney nesipriešino skirtai bausmei ir pridūrė, jog nuoširdžiai atliks jam paskirtus darbus.

Futbolo klubas "Everton", kuriame žaidžia W. Rooney, taip pat turėtų jam skirti baudą. Tikėtina, jog ji sieks dviejų savaičių atlyginimą - 300 tūkst. svarų.

Vairavo meilužės automobilį

Tai jau ne pirmas kartas, kuomet futbolo žvaigždė išduoda žmoną, su kuria santuokoje gyvena devynerius metus. Anksčiau išaiškėjo, jog jis mėgsta naudotis prostitučių paslaugomis, tačiau C. Rooney sugebėjo vyrui atleisti.

Atleisti turėtų ir šįkart, bent jau taip pasielgti ją ragina meilužė L. Simpson.

„Aš suprantu, kad ji supykusi dėl vyro arešto, tai buvo kvaila ir jam nereikėjo išgėrus sėsti prie mano automobilio vairo. Tačiau ji negali kaltinti dėl to, kas tarp mūsų įvyko, nes viskas nebuvo rimta, mes tiesiog linksminomės. Mes tiesiog tik bučiavomės ir glamonėjomės“, – spaudai sakė L. Simpson.

Rooney šeima augina tris berniukus, o sportininko turtas vertinamas 80 milijonų svarų sterlingų. Todėl manoma, kad jei ketvirto vaiko besilaukianti Coleen nuspręstų skirtis, sutuoktinių kova teisme būtų itin arši.

W. Rooney žmonai iškėlė sąlygą

Nepaisant to, kad moteris laukiasi ketvirtos atžalos, sportininkas jai buvo neištikimas, o vėliau jį neblaivų, vairuojantį meilužės automobilį, sustabdė policija. Dabar „Daily Mail“ praneša, kad pora bando susitaikyti, tačiau W. Rooney savo žmonai iškėlė vieną gana keistą sąlygą.

Jis jai pažadėjo atsisakyti alkoholio, jei ši mažiau laiko praleis atostogaudama. Mat šiemet ji atostogavo jau 10 kartų.

Šiais metais C. Rooney jau vyko ilsėtis į Amsterdamą, Madridą, Maljorką, Ibizą, Las Vegasą, Barbadosą bei Portugaliją.

Šeimai artimas šaltinis „The Sun“ teigė, jog futbolininkas kalčiausia šioje situacijoje laiko vis atostogaujančią žmoną. Būtent todėl, kad jaučiasi vienišas, jis ir leidžia laiką kitų moterų draugijoje. O Coleen vis dar galvoja apie skyrybas ir neigia duosianti vyrui dar vieną šansą.

Po skandalingo savaitgalio atvykęs į treniruotę, W. Rooney vis dar išdidžiai demonstravo mūvintis vestuvinį žiedą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)