Prašymą nutraukti santuoką dainininkas pateikė 2013 metų spalio mėnesį. Dokumente buvo nurodyta, kad sutuoktiniai kartu gyveno ir vedė bendrą ūkį nuo 1998 metų, tačiau 2012 metais santuokiniai ryšiai tarp jų nutrūko.

Vėliau V. Meladzės sutuoktinė atsiuntė teismui telegramą, kurioje prašė suteikti jai papildomo laiko susipažinti su ieškiniu. Lapkričio mėnesį teismas davė sutuoktiniams paskutinę galimybę – susitaikymui buvo skirti du mėnesiai. Deja, tačiau porai susitaikyti taip ir nepavyko.

„Ieškinio nagrinėjimas buvo atnaujintas ir teismas priėmė sprendimą santuoką nutraukti“, - sakė Kuncevo teismo atstovė spaudai Tatjana Danšova.

Anksčiau buvo pranešta, kad dainininkas žmonai ir vaikams palieka dviejų milijonų dolerių (5,1 milijono litų) vertės namą, butą Maskvoje ir verslo klasės automobilį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)