„The Blast“ gavo teismo dokumentus, kuriuose aiškiai rašoma, jog jei ji ir toliau neleis vaikams matytis su tėvu Bradu Pittu, teismas įpareigos atžalas persikraustyti pas tėvą.

Poros skyrybų bylos teisėjas aiškiai pasakė, kad trukdymas vaikams matytis su jų tėvu, yra labai žalingas, rašo People.com.

Jis pažymi, jog vaikai turi sveiką ir stiprų ryšį su abiem tėvais, todėl privalo galėti matytis ir su B. Pittu.

Teisėjo išvadose rašoma: „Jei nepilnamečiai atskirti nuo tėvo ir priklausomi nuo susidariusių aplinkybių, tuomet tai gali turėti įtakos Angelinos Jolie laiko su jais sutrumpinimui ir vaikų teisių perdavimui Bradui Pittui“.

Kol kas žurnalistams jokių komentarų nepateikė nei 43-jų A. Jolie, nei 54-erių B. Pitto atstovai.

A. Jolie skyrybų prašymą teismui įteikė 2016 metų rugsėjo 19 dieną. Pora augino šešis vaikus: Maddoxą (jam dabar 16 metų), Paxą (14), Zaharą (13), Shiloh (12) ir 9-erių dvynius Vivienne ir Knoxą.

Teisėjas nurodė, kaip turėtų elgtis Angelina, kad neprarastų vaikų. Ji privalo B. Pittui pranešti kiekvieno vaiko mobilaus telefono numerius, kad jis su jais galėtų susisiekti bet kuriuo metu.

Negana to, Jolie draudžiama skaityti atžalų ir jų tėvo susirašinėjimus ar klausytis pokalbių.

Teismas taip pat sudarė vasaros atostogų planą. Tik Maddoxui leista pačiam spręsti, kiek laiko jis norės praleisti su tėvu, nes jis jau pakankamai didelis.

A. Jolie nebus leidžiama būti kartu, kai su vaikais laiką leis B. Pittas. Su jais tuo metu bus psichoterapeutas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)