Įžymybėms dažnai tenka matyti nemalonią informaciją apie save internete. T. Cruise‘ui teko matyti neįtikėtinu greičiu internete platinamą informaciją apie nemalonius jo gyvenimo momentus. Kas galėtų pamiršti internete matytus epizodus iš 2005 birželį vykusio T. Cruise‘o pasirodymo „Oprah Winfrey Show“?

Apie šį įvykį, kuris buvo T. Cruise‘o viešumo krizės pradžia, užsimenama ir naujoje svetainėje, jis siejamas su nesenai įvykusiu interviu su O. Winfrey. Sėdėdama jo namuose pokalbių šou vedėja pavadino tai „sofos incidentu“.

Be to, šiemet kaip virusas pasklido aistringos T. Cruise‘o kalbos apie scientologiją, sulaukdamos daug parodijų, įskaitant vieną, suvaidintą aktoriaus Jerry O'Connellio.

Todėl logiška, kad T. Cruise‘as gali norėti apginti savo vardą, pasinaudodamas didžiule interneto galia. Daugeliu atžvilgių tai yra standartinė interneto svetainė. Tarp kitų dalykų joje galima rasti „žinutę nuo Tomo“, pagyrimų pilną biografiją ir gražių nuotraukų.

Aktorius paaiškina: „Aš sukūriau šią svetainę, norėdamas padėkoti jums už tai, kad keliavote kartu su manim ir kviečiu jus toliau stebėti, ką mums atneš ateitis.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją