Pirmiausia dainininkė paprašė chirurgų pataisyti jos lūpas, kurios sulaukus 23-jų jai pradėjo atrodyti nepakankamai putlios. Deja, Micko Jaggerio įvaizdis netiko jos veidui. Artistės draugai jau ne pirmą dieną ginčijasi ir bando išsiaiškinti, į kokį žvėrelį tapo panaši atsinaujinusi Julia.

Kaip šiuo metu atrodo dainininkė, galite pasižiūrėti ČIA.

Antrajame virsmo etape J. Volkova taisė antakius. Visuomet anksčiau buvę aiškiai nubrėžti, po permanentinio makiažo jie tapo panašūs į nupieštus. Vakarėlyje tuoj pat pasigirdo šnabždesys: „Tiesiog kaip Voločkova, pažiūrėkite!..“

Žinoma balerina jau senai yra pavyzdys, kaip nereikia elgtis su savo veidu, jei nori atrodyti natūraliai. Deja, Julia, kuri visuomet atvirai pareikšdavo: „Kaip noriu, taip ir atrodau, ne jūsų reikalas“, suaugusi nuėjo neteisingu keliu. Sunku šitoje pavargusioje ir „pakeistoje“ moteryje rasti jauną merginą. O sugrąžinti buvusį veidą yra dar sunkiau.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)