T. Navka šiuo metu ilsisi viename Austrijos kalnų kurorte. Sportininkė į kalnus išvyko su savo dukra ir draugais – Olga Slucker bei jos vaikais ir Kristina Orbakaite, jos vyru Michailu Zemcovu bei dukra Klava.

Jie visi kartu puikiai leidžia laiką – slidinėja ir lanko vietos restoranus. Vieną dieną, kai visiems pabodo nusileidimai ir pakilimai į kalnus, o vaikams baigėsi užsiėmimai, mokantis juos užkariauti, linksmoji kompanija pasuko į čiuožyklą.

T. Navkos dukra jau moka čiuožti pačiūžomis, o štai O. Slucker sūnūs – dar ne. T. Navka, kaip labiausiai patyrusi čiuožėja, pasiryžo išmokyti keturmečius berniukus šių įgūdžių.

Staiga Tatjana, stebėjusi pirmuosius mažųjų mokinių pasiekimus, parkrenta ant ledo! To nesitikėjo niekas, įskaitant ir ją pačią. Tačiau profesionalumas nepavedė: čiuožėja parkrito teisingai – ant „penktojo taško“.

Nepaisant to, ji vis tiek stipriai susitrenkė koją. „Dabar bus mėlynė!“, - autoritetingai pareiškė T. Navkos gerbėjai, kai ji internete pasidalijo savo kritimo vaizdo įrašu.

„Taip, taip, - juokėsi dailiojo čiuožimo atstovė. – Tatjana Navka irgi krenta!“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)